2777
2789

تازه عروسم از وسایلم پیدا کردم 

به اسم خودم بود 

حالا بعد اون شوهرمو گاهی یجور میبینم انگار خودش نیست چشماش وحشتناک میشه انگار

دلم نمیخواد لمسم کنه 

الان هم که قهر کردم خود به خود ،کنارش حس خفگی داشتم 

بنظرتون بهش بگم اینا رو ؟

چون دعا رو میدونه و متنشو دید دستای خودش میلرزید

در آن حال که یکی مرا به دیدن زیبایی جهان می‌خواند، دیگری پلیدی آن و پوچی هرگونه احساس سعادتمندی را به رخ من می‌کشد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرز امام جواد بگیر و‌ببند ب بازوت 

دعا رو‌سرکه بشور

چهار گوشه خونه رو سرکه بپاچ

قرآن پخش کن 

درست میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
وقتی دیدی باطل شده

نبابا بازم سنگینیش هس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

خدا لعنتش کنه هر کی که هس

اینایی که میگم رو حتما انجام بده بعد بیا بگو اوکی شدی یا نه

گلم سوره جن رو تو خونت باز کن حتما ،فقط وقتی شوهرت خونس

بعد سوره یونس رو باز کن

بعد ببخشین اینو میگم به یه ظرف جیش کن بریز پش’ کفشای خودت و شوهرت

و همینطور جلوی در خونت

یکمی هم بریز داخل شامپو 

حتما اوکی میشین

اون دعا هم بنداز تو اب روان بره

اسپند و همراه نمک هم تو خونه بسوزون

من اینا رو کردم واقعا نتیجه گرفتم