2777
2789

قانون جذب برای تمام مسائل زندگی جواب میده

اتفاقا همین روزا بهترین استاد مدرس قانون جذب، امیر شریفی دوره‌ش رو تخفیف خیلی زیادی گذاشته

شرکت کن و لذت ببر چون خودت می‌تونی فرمون زندگیتو به دست بگیری، من ۴ ساله آموزش دیدم بی‌نهایت نتیجه دیدم

تمام زندگیم جذب خودمه، چه خوب چه بد همرو خودم کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رها کردن، انرژی های شما را آزاد می کند در حالی که اصرار و پافشاری موجب افزایش انرژی های منفی می شود. 

اگر از تاثیر گذاشتن بر رویدادهای بیرونی زندگی تان عاجزید این قدرت را دارید که نظرات و دیدگاه های خود را تغییر دهید.

یکی از قوانین اولیه قانون جذب این است که هنگامی که رویاهایتان را شناختید 

و از آنها آگاه شدید لازم است تا فضایی مورد نیاز را برای تحقق یافتن آنها فراهم کنید. 

آنچه به نظرتان ضروری می رسد به انجام برسانید 

ولی در عین حال اجازه دهید جهان هستی نیز سهم خود را انجام دهد. و دست به رهاسازی بزنید تا خواسته ی شما سبکبال وارد چرخه ی انرژی کائنات شود

و پربارتر بسوی تو بازگردد و در زندگیت متجلی شود...

من آرزوهامو همیشه تو دفتر می‌نوشتم و بابتش شکرگزاری میکردم و به ۷۰ درصدش رسیدم و یه چیز دیگه اینکه ب ...

میشه بیشتر توضیح بدین

دقیقا چجوری؟

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

نمیتونید به زور یک نفرو که شمارو نمیخواد با قانون جذب به خودتون علاقه‌مند یا به ازدواج وادار کنید هر ...

نه منظورم یک نفر خاص نبود منظور به طور کلی یک فردی یک سری معیار خاص داشته باشه

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

میشه بیشتر توضیح بدیندقیقا چجوری؟

ببین مثلا من نوشتم ک خدایاشکرت که در رشته پرستاری قبول شدم 

خدایاشکرت ک همسرم موهاش مشکیه یه شهر زندگی میکنه یا ۹ سال باهاش اختلاف سنی دارم 

همهههه اینارو نوشتم و الان همش به واقعیت تبدیل شده حتی اختلاف سنی البته پرستاری قبول شدم ک نرفتم منتظرم امسال همون رشته یه دانشگاه دیگه قبول بشم

آرزوهامو به زمان حال نوشتم انگار برام اتفاق افتاده 

و البته نوشتم ک خدایاشکرت ک فلان خونه رو خریدم در فلان مکان 

یا نوشتم ک پارتنرم تاجر باشه😂😂

ک خب چون اینا برام دوراز تصور بود و باورش نداشتم نشد 

نه منظورم یک نفر خاص نبود منظور به طور کلی یک فردی یک سری معیار خاص داشته باشه

من امتحان کردم صدردصد همون معیار نمیشه ممکنه چندتاش فرق داشته باشه چون این دنیا نسبیه مطلق نیست

🌻🧡