2777
2789
چرا چرت و پرت میگی😂😂😂

گویا شما داری چرت میگی ولی نمیدونی 

😅😅😅

روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.می‌دانم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی دیپلم یکی از رشته های نظری رو گرفتی میتونی کنکور رشته ی دیگه شرکت کنی ولی فنی و حرفه ای اینا نه.

حتی برای ارشد هم نمیخواد حتما لیسانس اون رشته رو داشته باشی تا کنککرشو بدی به جز پزشکی اینا.

موندم چرا میگن نه

وقتی دیپلم یکی از رشته های نظری رو گرفتی میتونی کنکور رشته ی دیگه شرکت کنی ولی فنی و حرفه ای اینا نه ...

چون شرایط کنکور عوض  شده نهایی الان تاثیر داره توی کنکور درصورتی که قبلا نداشت

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
چون شرایط کنکور عوض شده نهایی الان تاثیر داره توی کنکور درصورتی که قبلا نداشت

ولی لازم‌نیست که دوباره دیپلم بگیره.

خودم نظام قدیم تجربی هم ولی مجبورم برای ایجاد سابقه تحصیلی و باید امتحان نهایی رو بدم

تو داری ده سال پیشو با الان مقایسه می‌کنی حاج خانم

حداقل سرچ کن بعد بگو

حیف نمیشه لینک گذاشت

ربطی به ده سال پیشم نداره

روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.می‌دانم.

نمیشه داداش نمیشه من کنکوری ام می‌دونم چی میگی برا خودت ۶۰٪نهایی تاثیر داره کنکور کلا۴۰٪

اوکی شما درست میگی

😅😅😅

اسی ببین شما میتونی امتحان تجربی بدی اما تراز معدل واسه انسانی کتر میده چون رشته اصلیت تجربی بوده 

اما اگه میخوای نه هدفت رشته خیلی خوبه باید دیپلم انسانی بگیری

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍