2777
2789
عنوان

دوست تاکسیک و انرژی خوار

106 بازدید | 9 پست

یه دوست دارم متاهله و یه بچه کوچیک داره. الان دو سالی میشه هر مدل ارتباطی که داریم من انگار شدم تراپیستش. همش از مشکلات و تنهاییاش میگه منم همش باید مثل یه تراپیست ارومش کنم. 

خسته شدم راستش. هر وقت باهاش میرم بیرون انرژیم میاد پایین از طرفی هم دلم براش میسوزه واقعا به خودش داره سخت میگیره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دو سال با همچین ادمی دوست بودم با اینکه به شدت وابسته بود بهم

تموم کردم دوستی رو

مدام غر میزد ناله میکرد بعد من که ی کم دردو دل میکردم بحث و عوض میکرد سریع

باور کن هیچی مهم تر از اعصاب روانت نیست کات کن

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
واقعا به نظرت باید اینکارو‌کنم؟ دلم براش میسوزه و واقعا هم تنهاست دایره دوستام از اینم کمرنگ تر میشه

من با ی نفر ارتباط برقرار کردم مادر همکلاسی دخترم.دوبار دیدمش ادم بی انرژی و خنثی بود بعد بقول شما تو گروه مادرا همش میگه خستم افسردم حوصله ندارم یا وجودش پر از انرژی منفیه..منم دیگه باهاش قطع رابطه کردم.من خودم ادمی هستم دوس دارم یکی انرژی خوذم بساره ن انرژیم بگیره و حس منفی بده..بهش برخورد ولی نسبت بهش بی اهمیت شدم

من با ی نفر ارتباط برقرار کردم مادر همکلاسی دخترم.دوبار دیدمش ادم بی انرژی و خنثی بود بعد بقول شما ت ...

خیلی خوبه ما از دانشگاه دوست بودیم دلم نمیاد دوستیمو بذارم کنار