2777
2789

هفته پیش زنگ زدم به مامانم و داداشم گفتم که سیزده رو بیاین ویلای ما (از فامیلای همسرم هم هستن)

گفتن باشه میایم 

دیشب با زنداداشم حرف میزدیم گفتم فلانی چهارشنبه موقع اومدن لباس گرم برا بچه بردار یهو برگشت گفت ما که نمی‌آیم منم همینجوری موندم(چون من اجبار کردم به همسرم که به داداشم ابناهم بگیم)بهش گفتم لااقل خبر بدین ما وسایل میخریم الان داداشم زنگ زده که ما باغ دوستم دعوت شدیم منم دیگه بغض کردم و گفتم خوش بگذره ولی الان ما اینکارو میکردیم کلی دعوا راه مینداختی که دوستت رو ترجیح دادی به ما 

مامانمم خواست باهاش حرف بزنه من نزاشتم گفتم هم دعوت میکنم هم منت باید بکشم

این وسط موندم به همسرم چی بگم میدونم تا ماه‌ها سرکوفتشو میکشم 

یاهم میخوام هفته بعد تولده پسرشه منم تلافیه کارشو کنم

فقط از این ناراحتم که کاش قبلن میگفت من میتونستم بهونه جور کنم

حق داری

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگووو بهتررررر یه نون خور کمترررر یه مفت خور کمتررررر به جهنمممم اه 

بدم میاد 

خوب اول که دعوتت میکنن بگو نمیام 

نه که اول قبول کنی یه روز به مهمونی بپیچونی اه اه

خودتو دوس داشته باش❤️
دیگه تو مناسبتای اینجوری نگو بهشون اصلا دعوتشون نکن فقط مهمونی عادی . . به شوهرت بگو بهت گفتن خودت ی ...

این بهترین گزینه است بگو بع من گفته بود زنداداشم که نمیایم من فراموش کرده بودم 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
بیشتر ببینید