2777
2789
عنوان

داداشم شوخی های جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 16160 بازدید | 214 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر چیزهایی که تو نی نی سایت میبینم و میخونم،در واقعیت تو کل زندگیم و اطرافیانم ندیدم...

منم چند باری همینو گفتم اینجا باورشون نمیشد اولین باره من از اینجا میشنوم همچین چیزایی

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

۲۳

اینبار جیغ بزن حمله کن بهش بگو پسره هرز و خراب دست از سر من بردار بهش فحش بده طوری که همسایه  ها هم بشنون

شاید از تدس هوچی گریت مامان و بابات نزارن دیگه از این غلطا بکنه

بگو میرم ازت به کلانتری شکایت میکنم بگو برات یه صفحه میزنم از گوه خوریات مینویسم تو شهر شهره بشی همه با انگشت نشونت بدن

۲۳

فقط تلاشت بکن که بری سر کار و بقیه وقت خالی ات هم بگرد یه دوست پسر بگیر پیدا کن تا زود ازدواج کنی و بری و راحت بشی 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
نه داداشش روانی نیس صد البته که روانی نیس ایشون باید جلوی برادرش مراعات کنه از داداشش دوری کنه

میفهمی چی میگی؟؟؟ 

چیو مراعات کنه ؟؟؟؟ 

بیا به مصرع بعدی که شرح حال من است،خیال من شده اویی که بیخیال من است❤️❤️❤️🥰💃🏼

اره عزیز باورت شه صب تا شب کلفتی شون و میکنم بعدش مادرم میاد کلی فوش میده بهم شروع میکنم درس خوندم م ...

خدا ازش نگذره این زن باباست یا مادر!!! 

امیدوارم خدا بهت کمک کنه به بهترین شکل از اون خونه در بیای چه با ازدواج موفق چه با قبولی یک رشته در دانشگاه درجه ۱

عزیزم. اصلا ابدا نزدیکش نشو و اجازه نده بهت دست بزنه یعنی چی این ک میگی وا ج چمیدونم چشات دربیار یا ناراحتی تو نشون بده فریاد بکش یا جدی اگر خواست نزدیکت سه گوشیت دربیار بگو فیلم میگیرم شکایت میکنم   ارتباطات رو با پدر و مادرت خوب کن با احترام و کمک کردن بهشون تا پشتت باشن، خودت چه تو خونه لباس مناسب و گشاد بلند بپوش و چه بیرون حجابتو رعایت کن یکی از دلایل اینکه مردا طمع میکنن دختر خوبی رو آزار بدن همین پوشش چون پوشش نامناسب پیام اینو ناخودآگاه می‌رسونه ک یعنی من می‌خوام همراهیت کنم ، رو شخصیتت کار کن صوت های پناهیان و استاد شجاعی رو در سای ت یا کانال ایتاشون گوش بده ، خیلی زندگی رو برای خودت پیچیده نکن تلاشتو کن اما رو خودت کار کن اگرم خاستگار خوبی اومد ازدواج کن

عزیزم. اصلا ابدا نزدیکش نشو و اجازه نده بهت دست بزنه یعنی چی این ک میگی وا ج چمیدونم چشات دربیار یا ...

۱۳ سالشه ازدواج کنه ؟؟؟ 

پوشش نامناسب مجوز تعرضو میده؟

بیا به مصرع بعدی که شرح حال من است،خیال من شده اویی که بیخیال من است❤️❤️❤️🥰💃🏼