2777
2789
عنوان

خوش شانس ترین زن فامیل از نظر شما کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 63 پست

ی بار بیمارستان بستری بود خانمه هم بستری بود تورک شاهسون بود شوهرش بهش گفت من برم خونه دایم ی سر بزنم عروسی داشتن زشت شد نرفتیم بلند شد سرم از دستش کشید بیرون خانمه شوهرش گرفت ب باد کتک 😐 به زور از دستش نجات دادن آقاهه گفت غلط کردم 

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ی بار بیمارستان بستری بود خانمه هم بستری بود تورک شاهسون بود شوهرش بهش گفت من برم خونه دایم ی سر بزن ...

یا خدا😐🤣

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

استارتر تو یکطرفه به قاضی میری !

شاید خیلی اذیتش کردن و هیچ راهی براش نذاشتن و به مرز جنون رسیده که اون حرفا رو زده! در هرحال بنظرم حق با زنه بوده

وگرنه شوهرشم پشتش درنمیومد

تعریفت از خوش بختی اینه؟؟؟ 

اون صفت هم خیلی زشت بود 

من اون شهر دورم که بغضش شکسته که دلتنگی ،راه نفس هاشو بسته💔خیابون خیابون پراز انتظارم ، تو نیستی و راهی به جایی ندارم ، چقدر غم شمردیم ،چقدر دل سپردیم، پریدیم وهربار به دیوار خوردیم😂😐😂تو شاید دوباره به دادم رسیدی،شاید خنده برگشت خدارا چه دیدی💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

بیشتر ببینید
از نظر بقیه خودم خوشبخترین و خوش شانس ترین زنم امااااااااا خبر ندارن از دلم 🤣😁

الهییی

خانواده شوهر منم فکر میکنن من از بقیشون خوشبخت ترم. فکز میکنن شوهر من از همه پسراشون بهتر و زن دوست تر هس

ولی خبر ندارن که چه رندگی دارم😐

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
استارتر تو یکطرفه به قاضی میری !شاید خیلی اذیتش کردن و هیچ راهی براش نذاشتن و به مرز جنون رسیده که ا ...

نمیدونم والا 

اخه به زنه پشت سرش توهین زیاد میکنن 

چون غریبه 

من خودم زنه رو یبار دیدم زن بدی نبود