2777
2789
بعد ۱۱ سال یادش افتاده تفاهم ندارید؟؟قبلش رابطتتون چجوری بود؟چرا بچه دار نشدین این مدت؟

خب جند سالشو ک عقد بودیم بعدم ک سرگرم کار بودم حالام ک بچه دار شدم سقط شد قبلا باهاش خوب بودم یهو عوض شد یعنی همش اون چند میزد من کوتاه میومدم اما اسم طلاق هیچ وقت نبود 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب جند سالشو ک عقد بودیم بعدم ک سرگرم کار بودم حالام ک بچه دار شدم سقط شد قبلا باهاش خوب بودم یهو عو ...

وقتی خودش اصرار به رفتن داره بزار بره

یه روزی کارماشو پس میده

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

توی یه روستام ابجیمحدودم از همه نظر

ای وای پس تو شرایطتم سخت تره تو روستا کار سخت پیدا میشه  بعد طلاق میری با خانوادت نمیتونی خونه جدا بگیری؟ من ک نمیزارن خونه جدا بگیرم اما بازم تو فکرم چیکار کنم برم پیششون چطوره میترسم 

ای وای پس تو شرایطتم سخت تره تو روستا کار سخت پیدا میشه بعد طلاق میری با خانوادت نمیتونی خونه جدا ب ...

خودم همینجا یه خونه کوچیک دارم کنار مادرم

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

من خر ک خوردم میکنه و موندم گفتم شاید طلاق گرفتیم مجبور شم برم خدا تاوان دل شکستمو ازش بگیره من حقم ...

میتونی واقیت بگی چه رفتار بدی داشتی ممنون میشم 

خدایی نکرده بد برداشت نکنی فقط بگو چه کارای بدی کردی به اینجا کشید رابطه جنسی تون سرده مثلاً اشپزیت بده نظم نداری بد دهنی و خیلی چیزای دیگه

میتونی واقیت بگی چه رفتار بدی داشتی ممنون میشم خدایی نکرده بد برداشت نکنی فقط بگو چه کارای بدی کردی ...

رفتار بدم اینه بار اول ک خیانت کرد نرفتم بار اول ک کتک خوردم جدا نشدم هر چندی زد مثل مادر پشتش بودم بیش از حد کم توقع بودم شاید باورت نشه من حتی خیلی چیزا رو میدونستم نداره نمیگفتم نمیخام همیشه از اولویتام زدم تا رسید ب روزی ک منم دیگه اولویت اون نبودم