2777
2789
عنوان

اگر جای منو بودی بااین زندگی چیکارمیکردی

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 59 پست
خب بابای خوب بمونه برا بچه ت. جدا شید ولی هر روز همو ببین

میخام این پیشنهادم بدم اگر توافق کنیم

و لحبازی نباشه

یه تایمی پیش من باشه یه تایمی پیش اون

خرجشو بده

بهترین راه جدایی بدون دعواس

اما هربار رفتیم جداشیم پول و قطع کرد

سر بردن و اوردن بچه هردو لجبازی میکردیم

و پسرم خیلی حساسه و اذیت میشد نصف شب پامیشد گریه میکرد چرا خونمون نیستیم چرا باباش پیشمون نیست

عزیزم، خیلی متأسف شدم وقتی حرفاتو خوندم. این همه سال سختی و درد رو به دوش کشیدی، خیانت دیدی، تحقیر شدی، بارها بخشیدی، بارها تلاش کردی درستش کنی، ولی باز هم ضربه خوردی. این حجم از خیانت و دروغی که تحمل کردی، آدمو از پا می‌ندازه، ولی تو هنوز سر پا موندی، هنوز زندگی رو رها نکردی، هنوز داری فکر می‌کنی که چی درسته و چی غلط، و این خودش نشونه قدرتته.

می‌دونم که بچه‌ات براش پدری مهربونه و بهش وابسته است، ولی این هم مهمه که تو توی این زندگی واقعاً خوشحال نیستی. نمی‌دونم چقدر تا حالا با یه مشاور خوب صحبت کردی، ولی به نظر می‌رسه که باید اول از همه خودتو از این ترس و تهدیدی که داره رها کنی. اینکه تهدیدت کرده خیلی مسئله مهمیه و نباید ساده از کنارش بگذری. هیچ‌کس نباید توی رابطه‌ای بمونه که امنیتش تهدید بشه، حالا چه از نظر روحی و چه از نظر جانی. این اصلاً زندگی نیست که تو داری توش تحمل می‌کنی، این فقط یه زنده‌ موندنه.

می‌دونم که ترس‌های زیادی داری، از آینده، از بچه‌ات، از تنها موندن، از اینکه نکنه اشتباه کنی. ولی یه سوال ازت دارم: تا کی می‌خوای توی این وضعیت بمونی؟ تو حقته یه زندگی آروم داشته باشی، یه زندگی که توش اعتماد و امنیت باشه، نه اینکه همیشه با نگرانی و ترس از خیانت و تهدید زندگی کنی.

تو قبلاً هم تصمیم به جدایی گرفتی ولی برگشتی، شاید چون هنوز آماده نبودی یا هنوز یه جایی ته دلت امید داشتی. ولی حالا که این حرفا رو داری میزنی، به نظرم اون امید دیگه نیست. شاید وقتشه که این بار با فکر و برنامه‌ریزی درست، یه تصمیم جدی بگیری، نه یه تصمیمی که بعدش بخوای دوباره به خاطر ترس یا احساسات برگردی.

من نمی‌خوام بگم که چی درسته و چی غلط، چون فقط خودت می‌دونی توی زندگی‌ت چی گذشته. ولی یه چیز رو مطمئنم: تو تنهاترین آدم دنیا نیستی، تو حق داری زندگی بهتری داشته باشی، و من هر کمکی از دستم بربیاد، کنارت هستم. فقط قبل از هر تصمیمی، یه مشاوره درست بگیر، با یه وکیل صحبت کن، یه راه امن برای خودت پیدا کن. چون آدمی که تهدید به مرگ می‌کنه، ممکنه واقعا یه روز کاری کنه که هیچ‌کس انتظارش رو نداره. تو حقته که در امنیت باشی، حقته که خوشحال باشی، و از همه مهم‌تر، حقته که زندگی رو بدون ترس و تهدید تجربه کنی.

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرت زندگی همه رو داغون کرده حتی بچتو

خدا پدرمادر بی عقل و خودخواه ونادان برای کسی نخواد 

چندنسل رو  با خونسردی گرفتار  و پریشون حماقت خودشون میکنن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اینا همه ب کنار..مخفی کردن اون مورد از شما بزرگترین اشتباه بودهتو جایی تو اون خونه نداری. همین خونه ...

پشتوانه دارم

نهایتا اون خونه ماشینو نصف میکنیم که حداقل تهدید جانی نداشته باشم!

پس سن کم ازدواج کردی، خب اگ دوست نداری و نمیتونی طلاق بگیر هنوز جوونی پیر میشی پیش این آدم

خودمم به همین فکرمیکنم 

هم برام دیره بعداز۹سال زندگی

هم هنوز سنی ندارم

عزیزم، خیلی متأسف شدم وقتی حرفاتو خوندم. این همه سال سختی و درد رو به دوش کشیدی، خیانت دیدی، تحقیر ش ...

واقعا هیچیز ارش بعید نیست

خودکشی کرد یبار رگشو زد

داداششم خودکشی کرد تو۲۴سالگی

پشتوانه دارمنهایتا اون خونه ماشینو نصف میکنیم که حداقل تهدید جانی نداشته باشم!

از تهدیدهاش نترس برو شکایت کن بگو تهدیدم کرده

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

مادرت زندگی همه رو داغون کرده حتی بچتوخدا پدرمادر بی عقل و خودخواه ونادان برای کسی نخواد چندنسل رو ...

درست میگی مامانم فکرابرو بود فکرکرد ادم میشه درست میشه

نمیدونست انقدر کثیفه

مامانم یبار اشتباه کرد

من بعدش ده بار فهمیدم و کاری نکردم

مقصر خودم بودم

جون جسارت نداشتم 

الان نمیدونم چطوری عنوان کنمچی بهش بگمچطوری بگمبگم چطوری توافق کنیم؟چیارو میخای بهت بدم که تموم کنیم ...

مشاوره رفتین ؟

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

مشاوره رفتین ؟

یه مدت رفتیم

مشاوره بامن بود درکم کرد

اما یهو شوهرم خیانت منو فهمیدم البته وقتی فهمید من اصلا با یارو صحبت نمیکردم دیگه

یسری ویس پیداکرد و تهدید کرد شکایت میکنه باید برگردم که شکایت نکنه

و مشاور گفت فعلا برگرد تا بعد ببینی چی میشه

عین یه کنه چسبیده به زندگیم و ولم نمیکنه

هزار بار رفتم جدابشم نذاشته

اونموق که طلا گرمی ۱/۵بود من نزدیک۲۰تومن خرج وکیل کردم

اما باز نمیدونم چرا برگشتم

خودمم نمیفهمم چرا

یه مدت رفتیممشاوره بامن بود درکم کرداما یهو شوهرم خیانت منو فهمیدم البته وقتی فهمید من اصلا با یارو ...

خب ادامه بدین مشاوره ها رو 

خونه و ماشین هم به هیچ عنوان بهش پس نده 

تو میگی با اون آقا فقط درد و دل میکردی این که خیانت نیست مگه رابطه عاطفی هم بینتون بوده؟

خب ادامه بدین مشاوره ها رو خونه و ماشین هم به هیچ عنوان بهش پس نده تو میگی با اون آقا فقط درد و دل م ...

خب وقتی باطرفم حرف میزدم رابطه عاطفی پیش اومد مگه من تو تنهاترین و تاریک ترین نقطه ی زندگیم بودم

اومد حالمو خوب کرد روحیم خوب بود کارمو ادامه میدادم انگیزه داشتم

اما رابطه جنسی نبود حتی دستم بهش نخورد

اما ازلحاظ روحی منو قوی کرد