2777
2789
عنوان

نهایی بیاین

168 بازدید | 14 پست

بچها من یادم نمیاد پاسخبرگا دادم یانه 

منظور من اینه سه تا پاسخبرگ  بود چهارتا برگه سوال بعد من برگه سوالا را دادم ب مراقبه بعد سه تا پاسخبرگه هم دادم اون یکی مراقبه بعد اون که سوالا رو گرفت نگا کرد اونم که پاسخبرگا را هم دادم به اون مراقبه نگا کرد و گفت برو 

ولی من احساس میکنم یکی از پاسخبرگا را گذاشتم تو اون برگه سوالا .اگه اشتباه کنم .اونو پاسخبرگا مو پیدا میکنم یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا بعد از اینکه ما اومدین دوباره شمارش میکنن؟ب مامانم میگم میگه آره .ما دوره می‌دیدم مامانم مسئول ...

آره حتما باید تعداد درست باشه کامل چک میشه اگر کم باشه اون ورقه های سوال رو میگردن

ی سوال اگه مثلا پاسخنامه ام کم بود برمیگشت بهم میگف پس اون یکی پاسخنامه ت درسته؟

آره اینا همون موقع دقیق چک میکنم که بعدش مجبور نشن بگردن لای سوالارو 

خیالت تخت‌ منم کلی پارسال دچار این مشکلات شدم نترس اینا ساخته ی ذهنه

شک نکن

آخه میدونی چیه مراقبت مرد بود داشتن صحبت میکردن همزمان درکنار صحبت برگه هارم نگا میانداختن  میترسم این تعریفشون اصلا دقت نکرده باشن

مامانم خودش میگف نهایی استانی هارا ما دوباره چک و صورت جلسه میکردیم .مال شما که کشوری دیگه

آخه میدونی چیه مراقبت مرد بود داشتن صحبت میکردن همزمان درکنار صحبت برگه هارم نگا میانداختن میترسم ا ...

مجبورن بشمارن در هر صورت کل ورقه هارو تعداد باید مشخص باشه و درست

چون احتمال داره دانش آموز ورقشو اصلا ببره با خودش و تحویل نده 

عزیزم من خومدم قبلا تاپیکتو ولی مطمئنن چک میکنن نگران نباش چون گفتی نگاه کردن گفتن برو پس چک کردن

آخه مراقبا تعریف میکردن میترسم همین جور حواسشون نبوده همین جوری رد کردن