2777
2789
عنوان

اگر جای منو بودی بااین زندگی چیکارمیکردی

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 59 پست

اوق 

حالم بهم خورد 

به خواهرت به دختر خالت نظر داشت

یعنی این بشر چقدر کثیف بوده که تو فامیل نتونسته خودشو نگه داره 

نمیدونم چی بگم 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقطم تو فامیل من تو فامیل خودش سربه زیر بود

دیگه بدتر 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

الان خیانت نمیکنه دوسالهاما دیگه گهی زده به زندگی که درست نمیشهعین یه مریضی که یه تایمی خوبه زندگی ...

عیب نداره عزیزم، خداروشکر که دیگه خیانت نمیکنه،،، 

بهش بگو خیانت کنی،، خونه و ماشین و همه رو میفروشم،، طلاق میگیرم با بچه فرار میکنم،، 

بخاطر بچه ات تحمل کن،،، 

بنظرم خانواده ات و مادرت اگه قرار بود حمایتت کنن،، طی این سال ها میکردن،،، 

فعلا تحمل کن،،، انشالله که سر به راه میشه 

دفعه بعد اگه نتونستی تحمل کنی، امیدت به خدا باشه،،، هیچ غلطی نمیکنه،،، طلاقت رو بگیر،،، خونه و ابنات هم میفروشی میری جای دیگه زنذگی میکنی با بچه ات

عیب نداره عزیزم، خداروشکر که دیگه خیانت نمیکنه،،، بهش بگو خیانت کنی،، خونه و ماشین و همه رو میفروشم، ...

منم به خاطر اینکه هم شوهرش حاضر هست بیاد مشاوره هم اینکه مدت طولانی هست خیانت نمیکنه هم به خاطر روحیه حساس پسرش گفتم امیدی هست طلاق نگیر

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

پشتوانه دارمنهایتا اون خونه ماشینو نصف میکنیم که حداقل تهدید جانی نداشته باشم!

ن نترس. غلط زیادی میکنه تورو بترسونه چون دستش ب هیچی نمیرسه.... دسته بیلم بهش نده. حقی نداره. وقتی شکایت کنی بخاطر همین تهدیداش میدونی چ بلایی سرش میارن؟؟؟؟ 

همه میگن از لحاظ ظاهری ازش سر ترم نمیدونم چیم کم بود براش که زندگیمو به اینجا رسوندمن به همه حسادت ک ...

تو مطمئنم چیزی کم نداری ولی اون ذاتش کثافته. ب پشه ماده ام رحم نمیکنه... هرزه اس

من نمیدونم واقعا مادرت چرا همچین ظلم و خیانتی بهت کرد عزیزم.. مقصر اصلی و اول اون بود.. مگه ادم قحطی شده دختر دستگلتو بدی دست ادم لاشی بدبختش کنی🤦‍♀️خیلی وحشتناک بود شرایطت 🥺

من نمیدونم واقعا مادرت چرا همچین ظلم و خیانتی بهت کرد عزیزم.. مقصر اصلی و اول اون بود.. مگه ادم قحطی ...

اون روزا رو خدا برای دشمنم نیاره

ظرف میشستم گریه میکردم

خوشحال بودم  یاد کاراش مفتادم‌گریه میکردم

تو‌جمع نمیرفتم

همش خونه بودم

خیلی سخت گذشتم بهم

بنظرت شکایت کنمحداقل یه چیزی باشه پسفردا غلطی نکنه

الان ک بهونه ایی برای شکایت نداری... صبر کن موقع طلاق وقتی تهدید کرد اون موقع شکایت کن ک این منو تهدید میکنه و اینا... ولی عزیزم راجب این مسائل حتما با یک وکیل خوب صحبت کن مشاوره بگیر. راهتو روشن کنه