2777
2789
عنوان

اینایی که میگین ازدواج سنتی چیه مگه هنوز سنتی ازدواج می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5759 بازدید | 278 پست
فاصله سنی زیاد!😅 من که خوشم نمیاد خیلی از مردا هم خوششون نمیاد و چرا بعد ۳۰ متوقف بشه آخه به چه دلی ...

خب شما آدم با فرهنگی هستید نود درصد نیستن 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
سی به بالاها رو به مردهای مطلقه و زن مرده معرفی میکنن

دقیقا در جامعه ی ما ارزشی برای شخصیت و وجود زن قائل نیستن .‌و‌ زن صرفا یک وسیله و‌کالای لوکس برای لذت مرد و فرزندآوری حساب میشه و‌ تاریخ انقضا براش میذارن و‌هیچ فرقی هم نمیکنه اون زن در چه جایگاهی است . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر جور دوست داری ازدواج کن بیخیال حرف بقیه اگه بخوایم زندگیمون باب میل همه باشه که اصلا نمیشه

نه دارم از مشکلات فرهنگی میگم که مانع ازدواج خیلی دخترها میشه 

میگم تا حدود سی و چند سالگی معمولا سنتی ولی بعدش دیگه سنتی معرفی نمیکنن و اگر هم معرفی کنن مردای داغ ...

دیگه همینه دیگه تو مجازی هم کمتر کیسی هست که چند سال کوچیکتر ازش باشی 

نه دارم از مشکلات فرهنگی میگم که مانع ازدواج خیلی دخترها میشه

خب منم خطاب به اون دخترا میگم که خودشون فرهنگ رو عوض کنن با بی توجهی به حرفا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تو منی یا من توام ؟؟؟

😂ی روحیم در دو بدن

دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم‌  من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم

من از سنتی متنفرررررررررررررمدر آینده به نوه نتیجه و نبیره و ندیده هام اگه نباشم وصیت میکنمنسل ب نسل ...

ولی اگر مورد مناسب و‌خوب باشه و‌ ظاهرش رو دوست داشته باشی امن ترین اشناییه حداقل میدونی قصدش ازدواجه چند ماه هم باهاش دوست میمونی تا ببینی چی میشه 

خب منم خطاب به اون دخترا میگم که خودشون فرهنگ رو عوض کنن با بی توجهی به حرفا

دقیقا درین مرداب فرهنگی باید قوی بود . حالا فکر نکن فقط مردا توهین میکنند وای از زن های بی فرهنگ جامعه 

دقیقا درین مرداب فرهنگی باید قوی بود . حالا فکر نکن فقط مردا توهین میکنند وای از زن های بی فرهنگ جام ...

اره اصلا ربطی به جنسیت نداره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دیگه همینه دیگه تو مجازی هم کمتر کیسی هست که چند سال کوچیکتر ازش باشی

دقیقا .‌این سن و فرهنگ ازدواج با اختلاف سنی بالا ، یک مانع بزرگ در ازدواج بسیاری از دخترهاست 

خب شما آدم با فرهنگی هستید نود درصد نیستن

ممنونم لطف دارین شماام‌ ناامید نباشین این نگاه ها بخاطر اینه که ناامید شدین و تهش باعث میشه با خودتون قهر و لجبازی کنید‌. تلاشتونو بکنید نزارید این مسائل خوره ذهنتون بشه و متوفقتون کنه و بلاخره یه خدایی ام هست که حواسش به ما هست. 

فاصله سنی زیاد!😅 من که خوشم نمیاد خیلی از مردا هم خوششون نمیاد و چرا بعد ۳۰ متوقف بشه آخه به چه دلی ...

برا مرد اگه صد سالش بشه ، میگن خودش نخواست ازدواج کنه ، برا زن ، اگر زیر سی سال هزارتا خواستگار رو‌ رد کردی و بالای سی بشی ، میگن کسی نخواستش ، یا اگه خوب بود تا حالا برده بودنش