2777
2789
عنوان

اینایی که میگین ازدواج سنتی چیه مگه هنوز سنتی ازدواج می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5795 بازدید | 278 پست
والا من دقیقا ایران زندگی میکردم و ۳۲ سالگی ازدواج مردم و تو همون سن کلی خاستگار داشتم و دقیقا با هم ...

دقیقا با شما موافقم

چنان داره علیه دخترای مجرد بالای سی حرف میزنه که من حس میکنم ایشون مَرد هست

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
خب شما چرا داری افکار غلط جامعه رو نشر میدی؟؟ درضمن، من واقعا فقط در مورد خودم نگفتم، اطرافیان من هم ...

بابا اصلا جامعه به این شدت که این داره میگه بد نیست. 

داره میگه برای دختر 35 ساله مرد 70 ساله میاد خواستگاری!!! 😳😳 معلوم نیس چه نفعی براش وجود داره از این مبالغه ها

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه واقعا درک داشتی من دارم دفاع میکنم و خودت هم میدونی جامعه از نظر فرهنگی چقدر داغونه . بعد هم به ...

درکو شما نداری که داری نشر اکاذیب میکنی. مشکلات هست اما نه اینقدر غلو شده و من درآوردی!!! 

توی شهرای بزرگ اتفاقا دخترا دارن به شدت با پسرای کوچیکتر از خودشون ازدواج میکنن. پاشو برو یه سر به شهرای بزرگ بزن و از خودت حرف در نیار

بیشتر ببینید
با شما حرفی ندارم در ضمن او کامنت رو من ننوشتم . هرجا می‌رسید کامنتای شما رو دیدم یا توهین یا انتقاد ...

۱. کدوم قسمت حرف من توهین‌بود که داری شلوغش میکنی؟! هر موردی مخالف عقیده شما باشه توهین محسوب میشه؟

۲. مثه به آدم بالغ نظرات مهالفت رو بده، من که دوست پسرت نیستم میگی «بای»

۳. حرف شما رو شنیدم، بله بهتره دیگه به این بحث ادامه ندیم!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دقیقا با شما موافقمچنان داره علیه دخترای مجرد بالای سی حرف میزنه که من حس میکنم ایشون مَرد هست

بعد میگه این و من نمیگم فرهنگ جامعه ماست!

شاید جاهای بسته و کوچیک و دورافتاده همچنان چنین باورهایی داشته باشند ولب نه کل جامعه و نه برای خانم هایی که تحصیلات دارن و جایگاه اجتماعی! و دقیقا با این حرف ها داره عقاید خودش رو منتشر میکنه بعنوان واقعیت!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ازدواج چه سنتی چه صنعتی چه ترکیبی به نظرمن فرقی نداره

سنتی یعنی دوتاخونواده ودونفرکه معیارهاشون مشابه همهدیگه هست معرفی میشن وماه هارفتوآمدمیکنن برای هموبه دل هم میشینن وبعدانتخاب میکنن

دوستی آگاهانه یعنی دونفربازهم ممکنه بهم معرفی شن یایکجایی مثل محل کاریادانشگاه یافضای مجازی یاو.....آشنامیشن وتاکیدمیکنم آگاهانه رفتوآمدمیکنن

هیچکدومشون بدنیست فقط ازدواج کورکورانه ویگی هم بشدت سختگیرانه ومیلیمتری انتخاب کردن بدهست

پسرهای سن بالاترسووبشدت محافظه کارمیشن ودخترهای سن بالابعضی هاشون هول برشون میداره که هیچ کدوم رفتارشون خوب نیست

نه بایدسخت گرفت ونه شل 

گاهی نبایدترسیدورفت توی دل چیزوترس ازشکست و.....درهمه چیزوجودداره هم کاروهم عشق زندگی

ترکیبی چیه؟🤣

خوشم میاد همو اتفاقی ببینیم بپسندیم بعد بگه اجازه میدید با خانواده خدمت برسیم بگم بلههه با کمال میل🤣🤣بعد در چارچوب خانواده به قصد ازدواج آشنا بشیم یعنی رل نباشه و مرز ها رعایت بشه

من سنتی دوس دارم درگیری‌های دوستی رو ندارهفقط باید از قیافه و درآمد طرف آگاه باشی تو سنتی

👏👏

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
ازدواج چه سنتی چه صنعتی چه ترکیبی به نظرمن فرقی ندارهسنتی یعنی دوتاخونواده ودونفرکه معیارهاشون مشابه ...

👏👏👏

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
سی به بالاها رو به مردهای مطلقه و زن مرده معرفی میکنن

خیلی بی خود کردند دختر مجرد فقط برای مرد مجرد هست 

سن ازدواج بالا رفته خیلی پسرها دیدم ۴۰ سالشونه مجردند

کاربری دست دو نفره