2777
2789

من قرار بود همین عید عروسی کنم

پسر برادرشوهرم فوت شد و دیگه نمیزان عروسی کنیم

از این طرفم پدر مادرم نمیزارن‌بدون عروسی برم

جهازمم هنوز کامل نیست خلاصه

خیلی عجیبه پسر خواهرشوهرمم ۱۵سالشه

تشنج کرد🤦‍♀️گفتن مرده تا رسوندنش بیمارستان

۲ ۳ هفته ای هست تو کما بود یعنی امیدی نبود فقط اجازه نمیدادن دستگاهشو بکشن

ساعت۱ونیم شب بود همینطوری فکر میکردم نکنه امین فوت شده

باز منم یسال دیگم باید بمونم شایدم کلا‌عروسی نگیرم

هی میگفتم خدایا چرا اینطوری میشه پسرایه جوون فامیلمون یکی یکی میرن من چقد بدبختم تو کل عقد نامزدیم فقط مشکل هست

خداشاهده ۱دقیقه نشد یهو خواهرشوهرم بهم پیام داد امین به هوش اومده وای خانما😭اصلا باورم‌نمیشه

یه لرزی افتاد تو کل وجودم

حالا خواهرشوهرم تو شرایط عادی هیچوقت نیمومد اینو به من‌خبر بده نمیدونم چرا اون ۱ونیم‌شب اومد به من‌گفت

اینگار خدا منو بی جواب نزاشت🥲😭

امروز حالم یجوریه

هنوز نمیدونم شرایط امین‌چطوریه اخه تشنج خیلی بده قطعا یه مشکلی داره ولی همینکه خدا به پدر مادرش‌بخشید کلی شکرش😭♥️

💍♥️

انشالله که خوب بشه

بعدا یه پیام به موزون بدید

🟢فعلا 4️⃣8️⃣ تاپیک قدیمی گذاشتم و مابقیش رو بعدا میذارم. 🔴تا عید قربان (۴۰ شب) چهل تا تاپیک مشکل حقوقی میذارم برای یک نذر. 🟠برای روزای دیگه هم خدا بزرگه و ببینیم چه زاید باز.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه تو کماست نگران عروسیتی 😃  البته درکت میکنم منم بخاطر فوت نزدیکان دوساللونیم عقدموندم  بنظرم تااتفاق بدی نیفتاده زود عروسی بگیرین منتظرنمونین مرخص بشه

لایککک نکنن جون عزیزت

الحمدلله که به هوش اومد 

یه روز وصیّت میکنم هروقت مُردم هیییچ کدوم از فامیلا یا آشناها مراسم شونو بخاطرم کنسل نکنن و با همون برنامه های قبلی و جوری که دوست داشتن برن تالار و...

هرکس بخاطرم کنسل کنه مدیون میشه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

عزیزم 

من مجردم ولی دوس دارم دوره نامزدی عقدم طولانی بشه 

تا بیشتر اماوگی پیدا کنم مثلا کلاس رقص برم به هیکلم بیشتر برسم به ظاهرم و دیر تر وارد مسیولیت زندگی مشترک شم 

نظرت چیه 

چند سالته ؟ من ۲۵ 

خوبه ک عقدت طولانی بشه بالا گفتم چرا😁

من اصلا دوس نداشتم  دلم میخواس شش ماه باشه. ولی اول چندتافامیل نزدیکم فوت شدن  بعد رفتیم خریدعروسی بابام فوت شدن. یکسالم موندیم ولی دیگه بخاطربابام ذوق عروسی نداشتم ولی دیگه گرفتیم

لایککک نکنن جون عزیزت

خب ایشون اون دنیا رو درک کرده؟

باید ازش پرسید

🟢فعلا 4️⃣8️⃣ تاپیک قدیمی گذاشتم و مابقیش رو بعدا میذارم. 🔴تا عید قربان (۴۰ شب) چهل تا تاپیک مشکل حقوقی میذارم برای یک نذر. 🟠برای روزای دیگه هم خدا بزرگه و ببینیم چه زاید باز.

بچه تو کماست نگران عروسیتی 😃 البته درکت میکنم منم بخاطر فوت نزدیکان دوساللونیم عقدموندم بنظرم تاا ...

نه واقعا خداشاهده نمیگم فقط نگران خودم بودم

نگران اون بیشتر بودم چون خودمم داغ جوون دیدم داداش ۲۵سالم عین دسته گل پرپر شد 

قطعا درک میکنم

از طرفی تو عقد هم شوهرم هم پدرمادرم اذیتم میکنن گاهی اوقات بفکر خودکشیم از دست باباپ

💍♥️