2777
2789
عنوان

دیشب معجزه شده خیلی برام‌عجیب بود بیاین🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 38 پست
الحمدلله که به هوش اومد یه روز وصیّت میکنم هروقت مُردم هیییچ کدوم از فامیلا یا آشناها مراسم شونو بخا ...

عروسی اول منم همینطوری بهم خورد🥺

خدایا کمکم کن مادر بشم 🤲📿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من مجردم ولی دوس دارم دوره نامزدی عقدم طولانی بشه تا بیشتر اماوگی پیدا کنم مثلا کلاس رقص برم ب ...

منم‌۲۵

اینجا خیلی اذیت‌میکنن با حرفاشون بخصوص بابام دیوونم کرده تو همچیز زندگیم دخالت میکنه😭

💍♥️

نه واقعا خداشاهده نمیگم فقط نگران خودم بودمنگران اون بیشتر بودم چون خودمم داغ جوون دیدم داداش ۲۵سالم ...

نه شوخی کردم درکت میکنم .خدابرادرتونو رحمت کنه  من خودمم تاحرف عروسی زدیم یکی فوت شد  بارآخرم رفتیم خریدعروسی سرویس خریدیم اوردم به بابام نشون دادم هفته یعدش بابام فوت شدن  یکسال دیگم موندیم  بدون هیچ ذوقی با هزاردرد تودلم عروسی کردم. اصلانذار دیربشه  باهمسرت صحبت کن قبل از مرخص شدن بچه عروسی رو بگیرین خدای نکرده طوری نشه باز

لایککک نکنن لطفا

ازدواج کردی سعی کن دیرعروسی نکنی مشکلاتی پیش میادخدای نکرده

چه مشکلی ؟؟؟

بارداری ؟ 

یعنی دعوا شه جدا شید ؟ 

وای پس من ب ازدواج فک نمیکنم

از طرفیم فک نکنم ۲۵ سالمه خیلی سنم داره میره بالا

عروسی اول منم همینطوری بهم خورد🥺

آخی💔💔خیلی بده عروس داماد بیچاره کلی ذوق و شوق داشته باشن بعد همه چی بهم بخوره

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

اولش گفتی فوت شده بعدش گفتی بهوش اومدهاخرش فوت شده یا بهوش اومده

نه گفتم فکر کردم نکنه فوت بشه ۱دقیقه نشد خواهرشوهرم پیام داد بهوش اومده که احتمال بهوش اومدنش خیلییی کم بود

💍♥️

چه مشکلی ؟؟؟بارداری ؟ یعنی دعوا شه جدا شید ؟ وای پس من ب ازدواج فک نمیکنماز طرفیم فک نکنم ۲۵ سالمه خ ...

همه نوع مشکل خدای نکرده  ولی حالا وسواس پیدانکنی بخاطرحرفم  همش بخوای بهش فکرکنی

لایککک نکنن لطفا

نه شوخی کردم درکت میکنم .خدابرادرتونو رحمت کنه من خودمم تاحرف عروسی زدیم یکی فوت شد بارآخرم رفتیم ...

اخه پسر برادرشوهرم ۲ماهه فوت شده جوون بوده

نمیزارن‌نمیدونم چیکارا که نمیکنن اگه اسم عروسی بیاد 

چاره ای چز صبر ندارم

💍♥️

اخه پسر برادرشوهرم ۲ماهه فوت شده جوون بودهنمیزارن‌نمیدونم چیکارا که نمیکنن اگه اسم عروسی بیاد چاره ا ...

آخه گفتی بهوش اومد   اگه فوت شده که باید صبرکنین راهی نیست

لایککک نکنن لطفا