2777
2789
عنوان

دیشب معجزه شده خیلی برام‌عجیب بود بیاین🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 38 پست
مثلا چی میشه بگی

رفت امدا

رفتارا

من شوهرم خیلی کار میکنه ییشتر اوقات خستس

بابام بجای خسته نباشی تکه میپرونه

هرچی میخوام بخرم دخالت میکنن

داریم خونه میسازیم تو اونم دخالت میکنن

من‌ترجیح دادم سرکار نرم اخه باید میرفتم یه شهر دیگه

نمیتونستم از شوهرم جدا بشم کل کار زندگی شوهرمم شهر خودمونه بابام کلی حرف بارم کرده

اگه سر زندگی خودم بودم الان این نمیشد

حتی‌میشینن‌بران تصمیم میگیرن‌چنتا بچه بیار

فکر‌نکنی‌بیزبونم نه جوابشون رو میدم یا اصلا اهمیت نمیدم

ولی باززز حرفاشون اذیتم کرده گاهی اوقات باعث دعوا بین منو شوهرم میشه

۹۰درصد‌دعواهامون علتش بابامه

💍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من مجردم ولی دوس دارم دوره نامزدی عقدم طولانی بشه تا بیشتر اماوگی پیدا کنم مثلا کلاس رقص برم ب ...

کجاش خوبه؟😐😐

ما ۴ساله عقدیم 

دیگه از سر بیکاری و بی حوصلگی گیر میدیم ب هم دعوا میکنیم😂

نه دیگه حرفی مونده نزدنه باشیم نه کاری 😂

خیلی بده بخدا خوب نیس

چه مشکلی ؟؟؟بارداری ؟ یعنی دعوا شه جدا شید ؟ وای پس من ب ازدواج فک نمیکنماز طرفیم فک نکنم ۲۵ سالمه خ ...

کلا نامزدی طولانی خوب نیست اصلا . البته ما نامزدیامون همراه با عقد . اما ۹۹ درصد اونایی که نامزدی طولانی داشتن دیدم به مشکل خوردن 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
رفت امدارفتارامن شوهرم خیلی کار میکنه ییشتر اوقات خستسبابام بجای خسته نباشی تکه میپرونههرچی میخوام ب ...

اوف من قشنگ درکت میکنم بابام انقدر تو نامزدی اذیت کرد مامان و خواهرامو که ول کن از دشمن بدتر بودن . بابامم اونا شیر میکردن مینداختن جلو . شوهر منم خسته بود مریضی قلبی داشت بابام هی مسخره و کم محلی میکرد هی میگفت جدا شو جداشو . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
آخی💔💔خیلی بده عروس داماد بیچاره کلی ذوق و شوق داشته باشن بعد همه چی بهم بخوره

آره بعدشم تصادف کرد فوت کرد😔اون روزا گذشت و من باز ازدواج کردم و جدا شدم و دوباره امسال ازدواج کردم خیلی عذابا کشیدم تو این سالها

خدایا کمکم کن مادر بشم 🤲📿

آره بعدشم تصادف کرد فوت کرد😔اون روزا گذشت و من باز ازدواج کردم و جدا شدم و دوباره امسال ازدواج کردم ...

عزززیززم 😢😢😢چقدر سختی کشیدی💔💔💔انشاءالله خدا همه سختی ها و عذاب هایی که کشیدی رو برات جبران کنه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

عزززیززم 😢😢😢چقدر سختی کشیدی💔💔💔انشاءالله خدا همه سختی ها و عذاب هایی که کشیدی رو برات جبران کنه

ممنونم امیدوارم زندگی روی خوشش رو هم به من نشون بده

خدایا کمکم کن مادر بشم 🤲📿