2777
2789
عنوان

هرچی سرت بیاد حقته بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 25 پست
منظور ایشون چیز دیگه ایه پسری که سهم ارث خیلی بیشتری از مادر و خواهرش برده توان گرفتن یه مراسم رو ب ...

خدا خیرت بده بالاخره یکی حرف منو فهمید 😔😔😔

کاش میشد مرد کاش میشد خودکشی کرد کاش خودکشی گناه نبود😭😭😭😭😭

بابام چطور دلش اومد با ما اینکارو بکنه 

تا زنده بود اختیار کارتشو ب منو مامانم نمی‌داد فقط داداشم اجازه داشت کارتشو برداره اونم هرطوووور ک دلش خواست خرج کرد حالا عرضه نداره پول بیاره بریم وسیله برای مراسمش بخریم من چطور این پدر رو حلال کنم 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
خدا خیرت بده بالاخره یکی حرف منو فهمید 😔😔😔کاش میشد مرد کاش میشد خودکشی کرد کاش خودکشی گناه نبود😭 ...

چی بگم عزیز خدا صبرت بده 

منم بودم حلال نمیکردم حق داری 

بعضی والدین خیلی بی فکر هستن خیلی.... 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم عزیز خدا صبرت بده منم بودم حلال نمیکردم حق داری بعضی والدین خیلی بی فکر هستن خیلی....

😭😭😭😭

خدا لعنت کنه داداشمو 

خدا ازش نگذره 

دلم نمیاد بگم خدا از بابام نگذره ولی حلالش هم نخواهم کرد این روزارو هم هرگز فراموش نمیکنم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
خدا نکنه توکلت بخدا باشه منم مشکلات خانوادگی زیاد دارم امیدوارم بهتر باشی💖

ممنون عزیزم 

انشاالله ب زودی زود مشکلات توهم حل بشه🥺🥺

عزیزم اون تلپیک قفل شد

کی گفته از خدا دوری، خدا نزدیکته ها

کی گفته نمیتونی کمک بخوای

این حرفا بزرگترین طلمه در حق خودت

بری در خونه امام حسین(ع) پست نمیزنن من تضمین میکنم

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
عزیزم اون تلپیک قفل شدکی گفته از خدا دوری، خدا نزدیکته هاکی گفته نمیتونی کمک بخوایاین حرفا بزرگترین ...

اخه من گناه زیاد دارم 

چجوری ب خدا نزدیک بشم😔😔😔

اخه من گناه زیاد دارم چجوری ب خدا نزدیک بشم😔😔😔

قشنگم

مگه خدا راه توبه رو بسته که میگی چجوری؟

شروع کن، میدونی از کجا؟ از نماز

اگه نمیخونی بخون، اگه میخونی بهترش کن

اول وقتش کن

میخوای کمکت کنم؟

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
قشنگممگه خدا راه توبه رو بسته که میگی چجوری؟شروع کن، میدونی از کجا؟ از نمازاگه نمیخونی بخون، اگه میخ ...

قبلا میخوندم الان متاسفانه سهل انگار شدم فقط ماه رمضون مثل ادم خوندم

آره میشه کمکم کنی؟ ممنونت میشم

قبلا میخوندم الان متاسفانه سهل انگار شدم فقط ماه رمضون مثل ادم خوندمآره میشه کمکم کنی؟ ممنونت میشم

درخواست میدم عزیزم قبول کن