2777
2789
عنوان

هرچی سرت بیاد حقته بابا

224 بازدید | 19 پست

هی گفت همه دار و ندارم مال پسرمه فلان چیزم مال پسرمه

پسر ریشه اس اسم آدمو حفظ میکنه دختر تیشه اش اسم آدمو قطع میکنه من دلم میخواست تو پسر بشی دختر شدی 

الان کمتر از دو روز مونده به سالگردش، پسر عزیزتر از جونش هنوز عرضه جور کردن پول نداره وسایل بخریم کارت هارو هم با پول مامانم چاپ کردیم پخش کردین

هیچوقت نمیتونم حلالت کنم بابا هیچوقت 😔😔😔

منو مامانم از عصبانیت داریم منفجر میشیم😑😑😑

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شادی روح درگذشتگان صلوات 🌹دست پدری که یک عمر با نون حلال بزرگتون کرد از دنیا کوتاه شده برای همیشه ف ...

دستش درد نکنه ولی پسری تربیت کرد ک داره با ابرو و حیثیت ما بازی میکنه همه مهمونارو دعوت کردیم دریغ از ی قرون پول ک وسایل پذیرایی بخریم دیگه باید چطور تفکری داشته باشم 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
دستش درد نکنه ولی پسری تربیت کرد ک داره با ابرو و حیثیت ما بازی میکنه همه مهمونارو دعوت کردیم دریغ ا ...

عزا و عروسی روی زمین نمیمونه 

وحی نازل نشده که حتما همه باید شام و ناهار دعوت باشن 

همون چای و خرما تمامش کنید توی این وضعیت این مخارج درست نیست

عزا و عروسی روی زمین نمیمونه وحی نازل نشده که حتما همه باید شام و ناهار دعوت باشن همون چای و خرما تم ...

وقتی کارت چاپ شده ک ب صرف ناهار بیاین چجوری چای و خرما بدیم 

مشکل اینجاست حتی پول خرما نداره داداش بی عرضه ام

عزا و عروسی روی زمین نمیمونه وحی نازل نشده که حتما همه باید شام و ناهار دعوت باشن همون چای و خرما تم ...

منظور ایشون چیز دیگه ایه 

پسری که سهم ارث  خیلی بیشتری از مادر و خواهرش برده 

توان گرفتن یه مراسم رو برای پدرش نداره الان 

بحث نالایق بودن برادره نه خرج عزا..