2777
2789
عنوان

کنکوری ای که درس نمیخونه

255 بازدید | 42 پست

بچه ها من میبینی یه روز از ساعت ۷ صبح نشستم درس میخونم تا ۸ شب، بعد فرداش انگار نه انگار، دوباره پس‌فردا میخونم مثلا الان قرار بود تاریخ بخونم که وضعیتم اینه، چیکار کنم؟

یا دیروز ۱۱۳ تا تست زدم، ۱۳ تاش غلط بود هی تو مخم این مطلب رژه میره که خوب نخوندی وگرنه اونا رو هم درست میزدی. چیکار کنم🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچ نظمی بهتر از استمرار نیس ۱۳ تا غلط هم طبیعیه فدای سرت

اون روزایی که خیلی حالت خوبه خوب میخونی که افرین بهت این هیچی اون روزایی که حال نداری فقط ۵،۶ساعت بخون 

کاچی به از هیچی

چرا؟

شوخی کردم

بیین جوابش فقط دست اراده خودته

اگرم مشکلاتت واقعا زیاده میتونی یه مشاور بگیری

ولی تست غلط زدن اصلا ناراحتی نداره

تو با اون تست یه نکته ای یاد میگیری که اگه توی کنکور بیاد درست جواب میدی

میشه واسه ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین؟🥺
هیچ نظمی بهتر از استمرار نیس ۱۳ تا غلط هم طبیعیه فدای سرتاون روزایی که خیلی حالت خوبه خوب میخونی که ...

روزایی که اوکیم واقعا زیاد میخونم، اما بعضی روزا اصلا حوصله ندارم من در حد ۵ یا ۶ ساعت میتونم ولی هنوز شروع نکردم امروز

ببین باید آهسته و پیوسته پیش بری،

بجای اینکه یه روز ۱۲ ساعت بخونی یه روز هیچی،بجاش هر روز ۶ _۷ ساعت بخون..

بعد اینکه چرا از خودت انتظار داری هیچ غلطی نداشته باشی ؟؟؟؟؟؟؟؟

۱۳ تا غلط از ۱۱۳ تست یعنی فقط ۱۱ درصد..

این خییلی خوبه،تو تست میزنی که یاد بگیری ،نه اینکه هیچ غلطی نداشته باشی،باید از غلط هات درس بگیری که سر جلسه کنکور غلط نزنی لطفا طرز فکرت رو درست کن که آسیب نزنی به خودت.

شوخی کردمبیین جوابش فقط دست اراده خودتهاگرم مشکلاتت واقعا زیاده میتونی یه مشاور بگیریولی تست غلط زدن ...

اصلا مشکلی ندارم فقط احساس میکنم حوصله ندارم😭 تو تعطیلات عیدم که نذاشتن بمونیم خونه

ببین باید آهسته و پیوسته پیش بری،بجای اینکه یه روز ۱۲ ساعت بخونی یه روز هیچی،بجاش هر روز ۶ _۷ ساعت ب ...

روزی۶ یا ۷ ساعت واقعا کمه اخه، وقت نمیارم هم منابع فرهنگیان و بخونم، هم واسه نهایی و هم کنکور

اصلا مشکلی ندارم فقط احساس میکنم حوصله ندارم😭 تو تعطیلات عیدم که نذاشتن بمونیم خونه

درکت میکنم

بعد عید همه فرو میریزن

منم مسافرتم الان

بزور بردنم

ولی الان اگه سفت و سخت بخونی خودتو میکشونی بالا

چون بازی تازه شروع شده

الان هرچی بخونی نیاز به مرور نداری و یادت نمیره

میشه واسه ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین؟🥺