2777
2789
عنوان

میخوام دیگه لاغر شم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 21 پست
یکی دوبارک جلو خودتو بگیری عادت میکنیپموفق باشی

ممنون عزیزم 

من ارادم قویه 

راستش مامانم تا ۵ سال پیش ۱۲۰ کیلو وزنش بود گفت میخوام لاغر شم 

۵ ساله باشگاه میره و کم کم، کم کرده نه زیاد پوستش شُل شده اتفاقا خیلی خوشکل شده نزدیک ۷۰ کیلو‌لاغر شده ازش انگیزه میگیرم

ممنون عزیزم من ارادم قویه راستش مامانم تا ۵ سال پیش ۱۲۰ کیلو وزنش بود گفت میخوام لاغر شم ۵ ساله باشگ ...

چ عالی

ولی شما وزنتونم زیاد بالا نیس چن ماهه میرسی ب وزن ایده الت👌🏻

میخوام این من، من نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد ۱۶۸ وزن ۸۵ 🤦

من۱۶۵با۸۱.هر سال هم تصمیم به لاغری میگیرم ولی از۸۰پایینتر نمیام هیچ جوره

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
بیشتر ببینید
عزیزم از الان میتونی شروع کنی مطمئن باش بخوای میتونی

استپ کردم.با کم خوری با رژیم شوک با ورزش پیاده روی از رو ۸۰تکون نمیخورم گاهی تا۸۲میرم برعکسه انگار

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
بیشتر ببینید
استپ کردم.با کم خوری با رژیم شوک با ورزش پیاده روی از رو ۸۰تکون نمیخورم گاهی تا۸۲میرم برعکسه انگار

عزیزممم تجربش دارم خیلی سخته 

امیدوارم زودتر به وزن دلخواهت برسی