2777
2789
عنوان

شماجای من بودید عصبانی نمیشدید

998 بازدید | 64 پست

شوهرم بابرادرم سه سال قبل دعوا کردن بعدش پدرم وساطت کرد برادرم از شوهرم معذرتخواهی کرد وآشتی کردند   دیروزبرادرم دعوتمون کرده بودشوهرم گفت من بایدبرم سفرکاری ونمی تونم بیام ورفت سفرحرفشوباورکردم ومن وبچه هام تنهایی رفتیم قراربودشب هم بمانیم ویلای برادرم ولی من حوصله ام سررفت ویهویی بیخبرورگشتم خونه ودیدم شوهرم خونه است گفت سفرم به دلیل بدبودن آب وهوا نیمه کاره مونده و من تازه رسیدم خونه وخسته بودم وخوابیدم وخبرندادم بهت.دیروزهم هرچی زنگ زده بودم جواب تلفن نداده بود ومن گذاشته بودم به حساب مشغله اش درحالیکه توخونه بود.

آره عزیزم جات باشم خیلی عصبانی میشم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

حق داری واقعا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فقط شوهرت چه عالی دروغ در لحظه به ذهنش رسیده حالا من انقدر باید فکر کنم چی بگم طرف میفهمه مثل سگ دارم دروغ میگم 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

چرا عصبانی میشدم

ولی عصبانیتی که خود خوری کنم باهاش

چه کاری از دستم بر می‌اومد ؟

فرض رو بر این بگیر راست میگه

چون عصبانیتت فقط فشار روی خودته

اعصاب خوردی خودت 

تهش مثلاً عصانیتت رو بروز بدی تغییر رویه میده؟

اگه اره بروز بده 

اگه نه پس بی خیال 

فرض کن راست گفته 

فقط شوهرت چه عالی دروغ در لحظه به ذهنش رسیده حالا من انقدر باید فکر کنم چی بگم طرف میفهمه مثل سگ دار ...

این حرفه ای دروغ گفتتش وحشتناکه برای اعتمادم الان بگه روزه باورم نمیشه وجالب اینه که میگه توگیری ومن خیلی هم راستگو وآدم خوبی ام

عزیزم درک‌کن دعوا کردن و باتوجه به معذرتخواهی برادرت احتمالا برادرت مقصر بوده و همسرتم نمی تونه ببخشه و فراموش کنه. در نهابت میتونی شمام مهمونیای خونوادگی همسرت تشریف نبری.

انتظار و توقع بیجاییه که فک میکنی با یه معذرتخواهی شرایط باید به سابق برگرده.

منم ۶ سال پیش با خواهرشوهرم حرفم شده ولی نمی تونم ببخشمش تلاش میکنم ولی واقعا دست آدم نیس بعضی حرفا از یاد آدم نمیره باید توی شرایطش باشی تا زخم خورده هارو درک کنی

جالبه واقعا هیچ حقی براعصبانی شدن من قاُل نیست وانگارکه من حرف مفت میزنم

ولش کن عزیزم وقتی اینکارو کرده معلومه که منطق حالیش نمیشه با کسیکه خودشو زده به خواب بحثه چی میکنی؟! 

اون میخواد صداتو دربیاره و سواستفاده کنه همین 

تو هیچی نگو فقط بگو بخاطر اینکه بهت دروغ گفته ناراحت شدی اگه نمی‌خواست بیاد مثل آدم میگفت نمیخواد بیاد یا کلا نمیرفتی یا با بچه ها میرفتی دروغ لازم نبود همینو بگو فقط دیگه هم بحث نکن دفعه بعدی هم 1 بار بگو عزیزم اگه بیای احترام و عزت سره خودت گذاشتی همین خواست بیاد خواست نیاد نیومد تو خودت با بچه ها برو وقتیم برگشتی بگو همه سلام رسوندن و کلی سراغ تو میگرفتن 

وقتی بحث میکنی حساسیت نشون میدی اونم سواستفاده میکنه گلم 

بیشتر ببینید
چرا عصبانی میشیدمولی عصبانیتی که خود خوری کنم باهاشچه کاری از دستم بر می‌اومد ؟فرض رو بر این بگیر را ...

ازخرحساب شدن وبه روی خودم نیاوردن بدم می آید میخوام لااقل بفهمه خرخودشه 

والااسی من جات بودم میدیدم خونس یک کلمه حرف نمیزدم فرداشم نه ب عنوان قهرنه میرفتم خونه مامانم ب عنوان ابنکه کمرم دردمیکنه برم استراحت نه بش زنگ میزدم ن سراغی ازش میگرفتم بهترین واکنش اینه ک هیچ واکنشی نشون ندی

ولش کن عزیزم وقتی اینکارو کرده معلومه که منطق حالیش نمیشه با کسیکه خودشو زده به خواب بحثه چی میکنی؟! ...

بعدش میادمیچسبه به من وخودشیرینی میکنه من چطور تحملش کنم وقتی حالم ازش به هم میخوره؟