2777
2789
عنوان

شماجای من بودید عصبانی نمیشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 64 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والااسی من جات بودم میدیدم خونس یک کلمه حرف نمیزدم فرداشم نه ب عنوان قهرنه میرفتم خونه مامانم ب عنوا ...

نمیخواستم برم خونه مامانم چون بچه هام کوچکن واونجاخیلی شلوغ و اذیت میکنن اعصاب همه به هم میریزه بهش گفتم برو همون گوری که رفته بودی امروز توخونه جلوچشم من نباش میبینم عصبانی میشم

بعدش میادمیچسبه به من وخودشیرینی میکنه من چطور تحملش کنم وقتی حالم ازش به هم میخوره؟

خب بکنه بی محلی کن همین 

نه قهر و اخم بکن نه خوشی و شوخی 

خیلی معمولی باش و بهشم بگو اگه داری اینجوری میکنی آشتی کنیم بدون که من قهر نیستم که اگه برا این داره اینجور میکنه نکنه دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

دعوا نکن ولی قشنگ یه جای درست و حسابی جبران کن😁 

یه چیزم بگم بهت داماد با برادر زن و پدر زن و باجناق هیچ وقت دلش صاف نمیشه 

همونطور ک عروس و مادرشوهر و خواهر شوهر... 

خلاصه  الان تعطیلات رو خراب نکن برای بچه ها ولی حتما تلافی کنی

نه دیگه این وسط طفل معصومانبایدقربانی اون بابای نکبت بشن اسی ببرشون

اخه اسی هم به استراحت نیاز داره واسه قهر  نمیره که واسه استراحت ذهنی بره! 

بعدم اینجور مردها از خداشونه دورشون خلوت باشع

بذاره باباشون هم یه روز پدری کنه و بفهمه چقدر سخته !

عزیزم درک‌کن دعوا کردن و باتوجه به معذرتخواهی برادرت احتمالا برادرت مقصر بوده و همسرتم نمی تونه ببخش ...

غلط کرده نمیتونه فراموش کنه منو زد تودعوا توخونه بابام اززدنش بعدسه سال هنوز دنبالچم دردمیکنه نمیتونم بشینم پاشم وبرادرم سررسید وسط دعوا ودید وزدش وفحشش داد.حالا اون نمیتونه فراموش کنه ودوقورت ونیمشن باقیه ؟ برادربیچارم معذرتخواهی هم کرد و حالاهم به عزت مهمونش کرده 

نمیخواستم برم خونه مامانم چون بچه هام کوچکن واونجاخیلی شلوغ و اذیت میکنن اعصاب همه به هم میریزه بهش ...

عزیزم چیزی نشده شوهرت نیومده خونه برادرت فدای یه تارموداداشت تهش توام هروقت گفت بریم خونه مامانم خانمانه میشینی پاتومیزاری روپات بگوامروززیادکارکردم خستم نمیتونم تمام

اخه اسی هم به استراحت نیاز داره واسه قهر نمیره که واسه استراحت ذهنی بره! بعدم اینجور مردها از خداشو ...

نمبدونم شماهم حالمومیفهمین یانه من نظرم اینه وقتی پدرمادردعواشون میشه این وسط بچهاروقربانی خودمون نکنیم بچهابایدپیش مادرشون باشه البته تاوقتی ک ازاب گلِ درنیومده باشن بزرگ ک بودن بمونن

غلط کرده نمیتونه فراموش کنه منو زد تودعوا توخونه بابام اززدنش بعدسه سال هنوز دنبالچم دردمیکنه نمیتون ...

نه اگه اینجوریه که همسرت مقصره و حق داری . به کتفت بگیر ببخشیدا اصلا بدرک نیاد چه لزومی داره حتما باشه شمام مهمونیای خونوادش نرو بگو سرم درد میکنه .. برا چی قهر کنی بری خونه مادرت؟؟؟ یحوری آلارم میدی حضور همسرت توی مهمونی خیلی مهم بوده الان باید برادرت و خونوادت از نبودن همسرت خوشحال باشن و انگار در حد یه تعارف بوده ولی با قهر کردنت داری غیرمستقیم پرروترش میکنی