شوهرم بابرادرم سه سال قبل دعوا کردن بعدش پدرم وساطت کرد برادرم از شوهرم معذرتخواهی کرد وآشتی کردند دیروزبرادرم دعوتمون کرده بودشوهرم گفت من بایدبرم سفرکاری ونمی تونم بیام ورفت سفرحرفشوباورکردم ومن وبچه هام تنهایی رفتیم قراربودشب هم بمانیم ویلای برادرم ولی من حوصله ام سررفت ویهویی بیخبرورگشتم خونه ودیدم شوهرم خونه است گفت سفرم به دلیل بدبودن آب وهوا نیمه کاره مونده و من تازه رسیدم خونه وخسته بودم وخوابیدم وخبرندادم بهت.دیروزهم هرچی زنگ زده بودم جواب تلفن نداده بود ومن گذاشته بودم به حساب مشغله اش درحالیکه توخونه بود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والااسی من جات بودم میدیدم خونس یک کلمه حرف نمیزدم فرداشم نه ب عنوان قهرنه میرفتم خونه مامانم ب عنوا ...
نمیخواستم برم خونه مامانم چون بچه هام کوچکن واونجاخیلی شلوغ و اذیت میکنن اعصاب همه به هم میریزه بهش گفتم برو همون گوری که رفته بودی امروز توخونه جلوچشم من نباش میبینم عصبانی میشم
عزیزم درککن دعوا کردن و باتوجه به معذرتخواهی برادرت احتمالا برادرت مقصر بوده و همسرتم نمی تونه ببخش ...
غلط کرده نمیتونه فراموش کنه منو زد تودعوا توخونه بابام اززدنش بعدسه سال هنوز دنبالچم دردمیکنه نمیتونم بشینم پاشم وبرادرم سررسید وسط دعوا ودید وزدش وفحشش داد.حالا اون نمیتونه فراموش کنه ودوقورت ونیمشن باقیه ؟ برادربیچارم معذرتخواهی هم کرد و حالاهم به عزت مهمونش کرده
اخه اسی هم به استراحت نیاز داره واسه قهر نمیره که واسه استراحت ذهنی بره! بعدم اینجور مردها از خداشو ...
نمبدونم شماهم حالمومیفهمین یانه من نظرم اینه وقتی پدرمادردعواشون میشه این وسط بچهاروقربانی خودمون نکنیم بچهابایدپیش مادرشون باشه البته تاوقتی ک ازاب گلِ درنیومده باشن بزرگ ک بودن بمونن
غلط کرده نمیتونه فراموش کنه منو زد تودعوا توخونه بابام اززدنش بعدسه سال هنوز دنبالچم دردمیکنه نمیتون ...
نه اگه اینجوریه که همسرت مقصره و حق داری . به کتفت بگیر ببخشیدا اصلا بدرک نیاد چه لزومی داره حتما باشه شمام مهمونیای خونوادش نرو بگو سرم درد میکنه .. برا چی قهر کنی بری خونه مادرت؟؟؟ یحوری آلارم میدی حضور همسرت توی مهمونی خیلی مهم بوده الان باید برادرت و خونوادت از نبودن همسرت خوشحال باشن و انگار در حد یه تعارف بوده ولی با قهر کردنت داری غیرمستقیم پرروترش میکنی