2777
2789
عنوان

می‌خوام سرمو بگویم ب دیوار

484 بازدید | 39 پست

پسر شش سالم یک ریز مریضه چندروزیم هست بینیش کیپه کیپ میشه ب سختی نفس می‌کشه مخصوصا تو خواب پامیشم میبینم نمیتونه نفس بکشه خوابم نمیگیره دیگه شنبه بردمش دکتر فوق تخصص عفونی کودکان خیر سرش گرفته شربت اسماویت نئوتادین آموکسی سیلین قرص مونته لوکاست و قطره بینی داده ولی اصلا تغییر نکرده یسریا میگن نباید شربت تقویتی تو دوران مریضی داده شه ولی دکتر چیزی در این مورد نگفته بود من چیکارش کنم کلافه شدم تجربه چیزی دارید؟

تجربه گُرگت میکنه :)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لوزه نداره؟ 

پسر منم مدام مریض بود.  همیشه بینیش کیپ بود.  تو زمستون هر یک ماه و نیم دو شیشه آموکسی کلاو میخورد.  هر دفعه بردمش دکتر گفتن لوزه هاشو بررسی کن.  هی عقب انداختم.  گفتم بزرگ بشه خوب میشه.  دیگه نشد... امسال لوزه هاشو عمل کردیم

لوزه نداره؟ پسر منم مدام مریض بود. همیشه بینیش کیپ بود. تو زمستون هر یک ماه و نیم دو شیشه آموکسی ک ...

دکتر معاینه کرد چیزی نگف همیشه بینیش کیپ نیس چند روزه اینطوری شده اصن نمیتونه راحت بخوابه چیکارش کنم چرا دارو اثر نمیکنه مگه نئوتادین کیپی بینیرو برطرف نمیکرد؟

سلام بگید کدوم شهرین عکس لیست نماینده های طب اسلامی شهرتون بفرستم دوست داشتین یسر ببرین اونجا ویزیت بشه دارو امام کاظم برا بالا رفتن ایمنی بدن عالیه

و برا کیپ بودن بینیش هم روغن هست بریزی تو بینی و هم دارو خوردنی

چندماه پیش سرماخوردم و اولین باری بود که انقد از کیپ بودن بینی عذاب کشیدم بزور دراز میکشیدم گاهی دوتا بالشت زیر سرم که سر کامل خوابیده نباشه نفس فقط از راه دهان تا سه روز صبرکردم اما بعدش داروهارو خوردم خداروشکر با همون شب اول علائم بهبودی رو دیدم و ادامه دادم و خوب شد

اگه رفتین و دارو گرفتین اگه دیدین داروی خشک کن ندادن خودتون بگید داروی خشک کن براتون بزارن داروش عالیه

دکتر معاینه کرد چیزی نگف همیشه بینیش کیپ نیس چند روزه اینطوری شده اصن نمیتونه راحت بخوابه چیکارش کنم ...

نئوتادین برای حساسیته،  آبریزشو بند میاره.  ولی باید داخل بینی خالی بشه.  قطره بریزین تو بینیش،  بعد ببخشید،  فین کنه ترشحال بیاد بیرون،  یا ببرینش حمام بخار کنه،  ترشحات نرم بشه بیاد بیرون

از غذا چیزی براش کم نمیزارم الان نمیتونه نفس بکشه من چیکار کنم 😭

اشکال نداره قطره بینی نداری

ما هم تا پسرم بزرگ شه پیر شدم

ولی باید یه کم قویتر شه

بفرستش باشگاه

البته با اجازه همسرت

مواظبش باش

ببین طبعش چیه

اگه طبع بدنش سرده

اصلا شیر سرد بهش نده

اگه برات مقدوره عسل بگیر

هر روز یه لیوان آب ولرم و عسل و آبلیمو قاطی کن بهش بده

زعفرون خیلی کم تو غذاهات باشه

صبحانه ارده و شیره بهش بده

هفته ایی یکبار بهش آبگوشت بده

البته اگه میتونی

میوه ام بهش بده

اگه ام نه اشکال نداره یه شربت تقویتی بخر بهش بده

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

نئوتادین برای حساسیته، آبریزشو بند میاره. ولی باید داخل بینی خالی بشه. قطره بریزین تو بینیش، بعد ...

قطره میریزم سدیم کلراید ولی نمیتونه درس حسابی فین کنه بعد فک کن بردمش پیشه بهترین دکتر تهران ک همه میگفتن با یه تجویز بچه خوب میشه ولی ناامید شدم از این بچه😞

یه قطره بود یادم نیست اسمش رو وای گیاهی بود پسرم که دماغاش کیپ میشد دکتر داده بود میگفت دو سه قطره بریز روی بالشت زیر سرش تا دماغاش باز بشه منم میریختم عالی بود از داروخونه بپرس و بگیر

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
منتول؟

نه اما فکر کنم عصاره اش از نعنا بود

راستی دکتر پسرم خیلی دکتر عالی بود گفت هیچ وقت بچه‌هاتون رو به خاطر اینکه زود خوب بشن نبندید به آنتی بیوتیک‌ها چون اینا تو بزرگسالی عوارضش رو نشون میده

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫