2777
2789
عنوان

موی بلوند جرم هست آیا❓

2209 بازدید | 74 پست

موهامو روشن کردم واسه تنوع و دل خودم دیدشون 

بدش اومد از سر کار اومدم داده بودم بیرون از زیر مقنعه تو کوچه دیدم اومدم خونه دعوا که چرا مو بلوند زیر مقنعه دادی بیرون آبروم جلو همسایه ها و تو ادارت میره میگن زن فلانی جلفه منم گفتم جلف اونه که با زن هرزه ریخته رو هم 

عصبانی شد و هرچی از دهنش در اومد گفت 

منم هه خیانتشو کوبوندم تو سرش 

دیگه کار به فحش و درگیری کشید 

پسرم ترسید گریه میکرد 

بغلش کردم دلم براش سوخت 

اومد از بغلم قاپیدش دو روزه گذاشته خونه مادرش نمیارش 

دیشب میگم بچم کجاست ؟ میگه تا آدم نشی نمیارمش بش میگم خودت چرا میای تو خونه ؟ نیا کسی منتظرت نیست اینجا میگه نیام تا هر غلطی دلت خواست کنی 

دو روز راحتت گذاشتم خودتو شبیه تن فروشا خیابون ... کردی میگم اونا رو از کجا دیدی حتما مشتریشونی دیگه عصبانی شد خیلی ترسیدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چ زندگیه شخمی داری بچت میگیرع چنروز ازت دورش میکنه خیانت کرده قبلن و به تو تهمتم میزنه

آره پر رو بعد خیانتش محدودیت برام گذاشته اون گوه خورده من باید محدود بشم

چقد نمیتونم تاپیکای شمارو باور کنم 

هیچکدومشونو🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
نکن به جهنم

ادبو شخصیتتونم دستم اومد به به مادر یه بچه این مثلا👌

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید