2777
2789
عنوان

مامانو بابام نابودم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 92 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیشه چند روز با شوهرت بری مسافرت که کسی ازتون خبر نداشته باشه ؟ حداقل یکم راحت میشی

بخدا دلم میخواد برم امام رضا اینقد جیغ بزنم گریه کنم که خودش بیاد بالا سرم 😭😭

آبجی گلم ، فردا پاشو برو خونه خودت ، جواب این دوتا نادون هم نده. پشت هم وایسید و به هممممه این گوه خورا بگید که ما بچه نمیخوایم. امشب شوهر بیچاره ت چه حالی داشته که بابت بچه دار نشدنش این حرفا رو شنیده . ننه و بابات اینقدر بچه براشون مهمه چرا خودشون ده تا نزاییدن؟!!!

آبجی گلم ، فردا پاشو برو خونه خودت ، جواب این دوتا نادون هم نده. پشت هم وایسید و به هممممه این گوه خ ...

تو نمیدونی چه فحشایی بهم دادن ...من دختر خوبی بودم و کار بدی نکردم ...هی بهم میگن چرا نرفتی مثل فلانی بایه پسر دوست بشی و از شوهرت طلاق بگیری و بری با اون پسر ازدواج کنی😭😭😭

واقعا ک فرد نادونی هستی هرچی میکشی تقصیر خودتع

یکی زندگیش داغونه پدرش راضی نمیشه طلاق بگیره 

یکیم مثل تو ک پدرت پشتته اینجوری میکنی

تاپیکاتو خوندم با اینکه همسرت بهت خیانت کرده و پشیمونم نشده باز پاش واییسادی و باز میخای ازش بچه بیاری

با اینکه خودتم میدونی اگ پدرت نباشه اذیتت میکنه همسرت باز پشت اونی

با اینکه اصلا درکت نمیکنع 

و حاضر نیس بخاطر تو خودشو اذیت کنه

و اصلا مشتاق نیس برا بچه دار شدن

برا کی این همه عذاب میکشی؟؟؟؟

واقعا اراده قوی داری ک تو این زندگی موندی

میدونم طلاق گرفتن خیلیییی سخته و تو این شرایط موندن سختره 

نمیگم طلاق بگیر ولی سنگ شوهرتو نزن ب سینت

هی میگه اسمتو ازشناسنامه خط میزنیم...تو دیگه دختر ما نیسی ...حق مداری بیای...😭😭😭😭

بگید حتمأ این کار را بکنند مملکت قانون دارد اگر کتک زدند به کلاناری و پزشکی قانونی شکایت کنید یک نفر باید جلو این زیاده خواهی را بگیرد و آن شخص شما هستید هیچ کس حق ندارد روی شما دست بلند کند حتی پدرتان 

با قانون بهشان بفهمانید متاسفم ولی آنها باید ادب شوند 

زن یعنی زندگی 

اینقد پیگیرن که چیکار کردید چی شد...مامانم لباسمو میده بالا شکممو ببینه...مگه میشه اینارو گول زد😭😭 ...

چه گرفتاری خدا بهتون کمک کنه اونا رو آروم کنه شما زندگیتون بکنید 

این همه تنش هم باور کن مانع بچه دار شدنتون میشه 

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘