2777
2789
عنوان

تا حالا دیدید دختری بالای سی ازدواج خیلی موفقی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 64 پست

عزیزم از نظرمن مهاجرت اصلا خوشبختی نیس ایران بشدت سخته اما حداقل یه لقمه نون بخور نمیر داریم همزبون داریم مردم ایران خون‌گرم هستن اروپا بشدت سرد هستن حالا خاور میانه بهتره واسه مهاجرت

بخدا مهاجرت اسمش باکلاسه نصف فامیل من رفتن از ۵صبح تا۸ عصر سرکار اونم چ کاری نظافت چی مهدکودک و خانه سالمندان و رو ماشین کارمیکنن تازه سوادشون تو ایران فوق‌لیسانس حقوق خارج هم خیلییییییی کمه

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ۳۸ سال ازدواج دوم با یه تک پسر که همه چی داشت در حد زندگی معمولی و شخصیت مطرحی هم در شهر بود ازدواج کردن خداروشکر آقا به شدت هم با اخلاق و با شخصیت هست

یه نفر دیگه ام باز ازدواج دوم ۴۳ سالگی با یه پسر جوون و پولدار که خانم تو ازدواج اولش حتی حلقه نداشت الان بیا ببین چه طلاهای لوکسی دست میکنه خونشم تهرانه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

بله یکی از فامیلامون بالای۳۵هست تو روستا هم بودن و چندسال بود خواستگاراش همه پیر و مطلقه و بچه دار بودن.ولی چندماه پیش با یه پسر مجرد هم سن خودش عقد کرد که خونه شون هم شهره و خونه و ماشینم داره.

راستش رو بگم تو ۱۵ سال اخیر، همه ازدواج های خوبی که دیدم بالای  سی سال داشتن. و بیشتر کسانی که سن پایین ازدواج کردن خیلی سرسری و بدون تحقیق بوده. قطعا آدم ها عاقلتر میشن تصمیمات بهتری میگیرن

بله بایه اقای تاجر که تو دبی زندگی میکنه

البته ربطی به سن نداره ازدواج به انتخاب عاقلانه داره

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ی عروس ب فامیل ما اضافه شد ک شوهرش ی خونه داشت و ی کار ک درآمدش زیاد نبود و ب سختی تونستن ی ماشین بخرن ک تصادف کردن و از دست رفت سن اینا هم حدود ۳۰ بود اما این دختر ی خواهر بزرگتر از خودش داشت ک مجرد مونده بود و ی خواستگار پولدار داشت ک بهش جواب رد میداد

دید خواهر کوچیکه ازدواج کرده اینم ب اون بله رو داد

الان خونه اش سعادت آباد تهرانه و کارش خرج کردن پولهای شوهرشه و عشق دنیا رو میکنه خواهر کوچیکتره هم با شوهرش دوتایی دارن جون میکنن بلکم گذران کنن نزدیک ب ۵ سالم هست ک ازدواج کردن و نمیتونن بخاطر این شرایط بچه بیارن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

بیشتر ببینید

والا اونطوری که من دیدم همه ی کسایی که بالای ۳۰ سال ازدواج کردن ازدواج موفقی داشتن 

فکر میکنم به خاطر اینکه احساسات دخترونه مانع عقلشون نشده و معمولا عاقلانه تر و سنجیده تر تصمیم میگیرن