2777
2789

بچم از سه سالگی مهد میره ، الان پیش یکه، ولی چون اخر شهریوره و هیکلن هم کوچیکتره میخوام ی سال دیرتر بفرستمش، شوهرم میگه امسال مهدش رو دیگه ادامه نده سال بعد بره پیش دو که بعدش بره مدرسه چون دلیلش اینه که خسته و دلزده میشه، خودم میگم ادامه بدم بره پیش دو سال بعدشم پیش دو دوباره بفرستمش که بدعادت نشه، بنظرتون یه سال وقفه بزارم ؟ واقعا بچه هایی که مهد و پیش میرن تو مدرسه خسته و بیحوصلن؟

نه والا 

بچه من از هفت ماهگی مهد رفت البته سر موقع هم پیش دبستانی رفت خسته و بی حوصله هم نیست

من هم تابستانی هستم به موقع هم مدرسه رفتم از هیچ کسی نه عقب تر بودم نه حس بدی از قد و قواره ام داشتم این چه مدی هست افتاده تو جامعه نمی دونم که مامان ها بچه نیمه اولی رو یه سال دیرتر می فرستن

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین توان بچت چطوره منم پسرم ۲۳ شهریور هست البته الان دیگه بزرگ شده دوره متوسطه هست اما به موقع رفت خیلیم راضیم واقعا اگر دیر میفرستادمش نمی تونستم قانعش کنم چون بعد یه سنی کامل متوجه میشن که نیمه اول بودن و می تونستن برن اما خب زیاد داریم تو فامیل نفرستادن ولی به نظرم شما هم عجله نکن بعدا تصمیم بگیر پیشنهاد شما بهتره وقفه ننداز بره پیش بعد تصمیم بگیر چیکار کنی ببین خیلیا مثل پسر شمان حالا بذار بره مدرسه خیلیام ریزه میزه ان مقل پسر من خوب میشن بعدا 

ببین توان بچت چطوره منم پسرم ۲۳ شهریور هست البته الان دیگه بزرگ شده دوره متوسطه هست اما به موقع رفت ...

مشکل ریزه میزه بودنش نیست، توی مهد و پیش کاملا متوجه میشدم که بعد چهارپنج ماه تازه مثلا شروع میکرد کارایی که بقیه بچه ها از اول مهر انجام میدادن رو انجام دادن، خودم حس میکنم یکم عقبتره چندماه که میگذره تازه خودش رو میرسونه

موافق یکسال دیرتر رفتن هستم

و اینکه مهدشون چه مدل مهدی هست؟ از اینا که فقط بازی میکنن و داستان میخونن و سفالگری و ورزش اینا 

یا اینا که میان درس یاد میدن الفبا و اعداد و زبان؟؟ 

اگر مدل اوله بره، اگر مدل دوم نره بهتره و تغییر بدید به مدل اول

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بیشتر ببینید
متوجه نشدم یکسال دیرتر بره مدرسه؟ بعد مدرسه ایراد نمیگیره؟

بچه تا هشت سالگی میتونه بره کلاس اول یعنی دو سال دیرتر خب نیمه دومی ها که عملا بزرگترن هیچی چندسالی هست مردم بچه های نیمه اولی رو که می تونن برن مدرسه دیرتر میفرستن که بزرگتر شن و تو یادگیری و یا از لحاظ جثه مشکلی نداشته باشن 

من شرایط شما رو داشتم و بچه ها دوبار پیش ۲ رفتن، یکبار در مهد ، یکبار هم مدرسه که با شرایط و قوانین مدرسه آشنا بشن. یعنی متولد ۲۶ شهریور ۹۶ هستن ولی امسال رفتن کلاس اول. چون هم ریزنقش بودن هم دستشون ضعیف بود. بجای مهد می تونی ببری کاردرمانی که ضعف و عقب افتادگی ش جبران بشه برای کلاس اول. یکسال دیرتر رفتن بنظرمن اتفاقا بهتره. چون اگه الان بره ، باید با بچه های یکسال بزرگتر تو کلاس بشینه.

مامان دوقلو ها . سپهر و سهند 
متوجه شدم. اما خب من میگم بچه رشد عقلیشو کرده باشه باقیش دیگه دلسوزیای مادرانس

منم میگم قدیما این چیزا نبود همه سر وقت میرفتن مشکلی نبود فقط شناسنامه نیمه دومی ها رو شهریور می گرفتن خب اونا گناه داشتن واقعا ولی بقیه سر وقت میرفتن