2777
2789

ک چی مثلا چه تاثیری تو زندگیت داره اینجا ی محل سرگرمی طور بیا جواب بده برو .....

مثلا ی کاربر بود کارگاه های سایت میگفتن ک اره تو چرا میگی تک فرزندی وقتی فلان تاپیکت گفتی برادر داری بعد بنده خدا میگف خب الان برادرم با ما قهر باید ی ساعت واسه شما توضیح بدم ؟ وقتی میتونم بگم تک فرزندم ک همون حس منتقل کنه ک پدر مادرم کسی ندارن حز من 

یا مثلا ی کاربر بود میگف من همیشه تاپیک میزنم از جهات مختلف ک بتونم بهتر بفهمم حق با کیه میگف ی بار تاپیک زدم ک من با خواهر شوهرم دعوام شد بعدش تاپیک زدم من خواهر شوهرم با عروس دعوام شد بتونم حرفای دو طرف بشنوم بهتر تصمیم بگیرم معذرت خواهی کنم یا نه کارگاه های سایت اعلام کرده بودن ایشون دروغگو چون تاپیک زده از چند جهت

مردم مجبورن مگه ریز ب ریز زندگیشون براتون توضیح بدن؟؟ هدفتون چیه دوستان؟؟؟ اصلا بعضیا بحاطر مشکلات تعلیقی مجبورن عناوین عوض کنن جای دوس پسر بگن شوهر یا نامزد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درسته این حرف شماام صحیح ه 

من شده بارها با این موضوع برخوردم که دیدم طرف دروغ گفته ولی چیزی نگفتم برام مهم نیست که کنکاش کنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

در این حد باشه اوکی قبول

ولی کی یادش میره که "دلوینت" و "دنیام همسرم " چطور با احساسات ملت بازی کردن

یا اون "ماکارونی" خیر ندیده که روز اول فروردین روز عید تاپیک زدن که مُرد 

یا همسر طلبه که چه اشک و آهی از این جا جمع کرد تا روح بیمارش تغذیه بشه

دم همه ی کارآگاه های سایت گرم!!!

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

تاوان بعضی از این تاپیک های دروغ و خیالی رو کاربرهایی میدن که انسانی برخورد میکنند و وقت میذارن و همدردی میکنن ،مشاوره میدن،تجربه و دانششون رو در اختیارشون قرار میدن و ...

جالبه اکثر این کاربرهای دروغگو و خیالاتی ، وقتی دروغ و تاپبکهای قبلیشون رو به روشون میاری،شاکی میشن و باز توهین میکنن !

صحبت های شما هم توجیه خوبی برای حمایت از دروغگوها نیست ، چی باعث شده از یه عده بیمار که از احساسات دیگران سواستفاده میکنند،حمایت کنید؟ این اسمش سرگرمی نیست !

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

تاپیک نزنید تا کسی زیر و روی زندگیتون رو ندونه و نپرسهوقتی میزنید براشون سوال میشهکسی از تو خیابون ک ...

بحث سر سوال پرسیدن نیس طلبکارن از ادما اینجوری ک انگار اتاق بازجویی یارو مجبوره بشینه زندگیش با جزئیات بگه 

وگرنه سوال پرسیدن عادی ک طبیعی من خودمم تو تاپیکا پرسیدم از استارتر ها برای درک بهتر موقعیتش کبشه بهتر کمکش کرد❤️

یسری هدفشون اینه سرکار بزارن با احساسات بقیه بازی کنن اون فرق داره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بیشتر ببینید
در این حد باشه اوکی قبولولی کی یادش میره که "دلوینت" و "دنیام همسرم " چطور با احساسات ملت بازی کردنی ...

شاید تا حدودی حق با شما باشه اما زیاده روی کردنش خوب نیس بازجویی نامحترمانه از کاربرا درست نیس 

چون ادما مجبور نیستن زندگیشون باز کنن وگرنه منم درک میکنم وقتی ادم با دلسوزی جواب میده بعد میبینه تاپیک فیک بوده چقدر اعصاب ادم خورد میشه👌❤️

در این حد باشه اوکی قبولولی کی یادش میره که "دلوینت" و "دنیام همسرم " چطور با احساسات ملت بازی کردنی ...

یکیم بود داستان مینوشت از زبان ی خانم عرب خوزستان خیلیم معروف بود اونم دروغ بود

در کل تمام وقتتونو نذارین برای این جا فقط اگه راهنمایی دادین بکنین هم از زندگی نمیوفیتن هم جو منفی اینجا روتون اثر نمیذاره این مریضا هم کمتر میشن