2777
2789
عنوان

رفتم سراغ گوشی شوهرم کاش نمیرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا تاپبک تون من رو یاد یکی انداخت یکی چندوقت پیش شماره من رو تو گوشی شوهرش دیده بود فکر کرده بود دو ...

گلم شماره زن همکار زیاد داره ولی اینا مشخص بودن طرف تو بیو تلکرامش نوشته خاله فلانی بیاتوکانالم دختردارم 

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
تعطیله تا پنجشنبه

میگم از الان بنویسه عقب نمونه 

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
گوشی 80% مردا همینه. پس همه باید طلاق بگیرن خخخ

یعنی گوشی شوهر منم همینه☹️

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
گلم شماره زن همکار زیاد داره ولی اینا مشخص بودن طرف تو بیو تلکرامش نوشته خاله فلانی بیاتوکانالم دختر ...

چرا مستقیم باخودش حرف نمیزنی بگی تو ی بچه داری خجالت بکش این کارا چیه 

گلم شماره زن همکار زیاد داره ولی اینا مشخص بودن طرف تو بیو تلکرامش نوشته خاله فلانی بیاتوکانالم دختر ...

می دونم عزیزم ❤️ 

قصد جسارت نباشه... 

فقط تاپیک شما من رو یاد اون مراجع و خانمش انداخت 😅

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
دقیقا فاز اینایی که تعجب میکنن یا میگن بساز و بهش برسو نمیفهمم! بابا طرف جنایت کرده روح و جسمو باهم ...

اینا احتمالا همونایی‌ان که زن رو مقصر خیانت مرد می‌دونن و میگن اگه بهش می‌رسیدی و مشکلی نداشتی نمی‌رفت با بقیه. واقعا تاسف..‌.

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
چرا مستقیم باخودش حرف نمیزنی بگی تو ی بچه داری خجالت بکش این کارا چیه

میزنه زیرش بخدا یا میگ هک شدم یا میگ برارفیقمه یا میگ واسه فلانی دنبالش بودم 

اینا احتمالا همونایی‌ان که زن رو مقصر خیانت مرد می‌دونن و میگن اگه بهش می‌رسیدی و مشکلی نداشتی نمی‌ر ...

بنظرت بیدارش کنم؟ بگم

میزنه زیرش بخدا یا میگ هک شدم یا میگ برارفیقمه یا میگ واسه فلانی دنبالش بودم

خدا کمکت کنه خاهر میفهمم چی میگی

بخدا من از ترسم نمیرم گوشیشو چک کنم

میترسم یچیزی ببینم ک نباید....