12mahgol مدیر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2937 عنوان بنظرتون چی شده | مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 103 پست سلام دختراببخشید شرمنده نمیدونم چرا از لابلای لابیام بعضی وقتا که خارش میگیره چرک درمیادمن خیلی به بهداشتم اهمیت میدم نمیدونم اینا چیه؟ در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست 1404/02/06 | 07:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2937 فقط یک ماه رعایت کن نتیجه اش رو میبینی اگر بعد یکی دو ماه رعایت کامل بهتر نشدی باز بررسی کن تو اینتر ... چشم ممنونم نه اگر بهتر نشدم میرم دکتر تو گوگل چیزی نبود آخراین هفته نوبت دکتر دارم در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
shima3062 عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 4975 کامنتها را خواندم متاسف شدم واقعا بیشعوری هم حدی داره اگر تاپیک در مورد رل و اکس بود اینطوری برخورد نمیشد الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
جنگیراعظم عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 193 بس کن دیگه چقدر بی ادبی مشکل داری برو بیرون معلوم نیس اول صبحی از کجا پره البته تاپیک هاش همش درمورد بارداریه .اینم ی نمونه باردار ک مث خر میپره ب بقیه و میندازه گردن هورمون بعد میگن مردم باردارها رو اذیت میکنن والا خودشون مث خر گیر میدن ب بقیه
هم_وجود عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 683 عزیزم احتمال زیاااااد عفونت داریبرو پزشک زنان معاینه ات کنهنذار طولانی بشه چون ممکنه باعث زخم دهانه رحم بشه
روباه_خسته عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 179 به تو چه چقدر وکیل وصی داره استاتر خب دقیقا مشکل شما چیه؟این سایت مخصوص این سوالاست ،اون بچه هایی هم که میگین نباید بیان اینجا،دلیل نمیشه چون یه سری بچه ریخته تو سایتی که نباید بیان،بقیه تاپیک سوالاشونو نزنن
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2937 چون فقط تو یه نفر مغز فندقی با مشکل زنونه استارتر مشکل داری از اول تاپیک داری میپری بهش تاپیک رو ریخ ... ولش کن عزیزم ارزشی ندارن اینجور آدمها در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
نگار1234 عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 575 من گاهی اونقدر تو گوگل سرچ میکنم و بازم راضیم نمیکنه و دوست دارم تبادل نظر کسایی مثل خودمو بخونم سخت نگیر اینجا هر سوالی بپرسید درخواست میدن
3njedi عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 2082 ولش کن عزیزم ارزشی ندارن اینجور آدمها حتما پیش متخصص برو یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2937 عزیزم احتمال زیاااااد عفونت داریبرو پزشک زنان معاینه ات کنهنذار طولانی بشه چون ممکنه باعث زخم دهانه ... جدی؟😔 در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2937 عزیزم احتمال زیاااااد عفونت داریبرو پزشک زنان معاینه ات کنهنذار طولانی بشه چون ممکنه باعث زخم دهانه ... تو سیکل انتقال هستم خیلی نگران شدماخرهفته نوبت دارم تا اون موقع دیر نیست؟ در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2937 اسی با شامپو بچه خودت بشور خشک کن ،پماد ان ان بگیر بزن چشم پماد تریامسینولون؟ در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
هم_وجود عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 683 جدی؟😔 آره اصلا خود درمانی نکن و سریع برو دکترمن دو ماه اینجوری بودم(البته رنگ ترشحاتم اینطور که شما میگی تیره نبود)رفتم دکتر و گفت عفونت شدید داری و درمان نکردنش در طولانی مدت باعث زخم میشه
هم_وجود عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 683 چیز عجیبی هم نیستیه پماد و انتی بیوتیک میده تو یه هفته خوب میشی
مهر23نازنین عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2461 یه مدت بعد هر بار دستشویی رفتن خودت رو با سشوار خشک کن و لباس نخی بپوش ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷