2777
2789
عنوان

بنظرتون چی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 103 پست
فقط یک ماه رعایت کن نتیجه اش رو میبینی اگر بعد یکی دو ماه رعایت کامل بهتر نشدی باز بررسی کن تو اینتر ...

چشم ممنونم  نه اگر بهتر نشدم میرم دکتر تو گوگل چیزی نبود  آخراین هفته نوبت دکتر دارم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بس کن دیگه چقدر بی ادبی مشکل داری برو بیرون

معلوم نیس اول صبحی از کجا پره 

البته تاپیک هاش همش درمورد بارداریه .

اینم ی نمونه باردار ک مث خر میپره ب بقیه و میندازه گردن هورمون 

بعد میگن مردم باردارها رو اذیت میکنن 

والا خودشون مث خر گیر میدن ب بقیه

به تو چه چقدر وکیل وصی داره استاتر

خب دقیقا مشکل شما چیه؟

این سایت مخصوص این سوالاست ،اون بچه هایی هم که میگین نباید بیان اینجا،دلیل نمیشه چون یه سری بچه ریخته تو سایتی که نباید بیان،بقیه تاپیک سوالاشونو نزنن

چون فقط تو یه نفر مغز فندقی با مشکل زنونه استارتر مشکل داری از اول تاپیک داری میپری بهش تاپیک رو ریخ ...

ولش کن عزیزم  ارزشی  ندارن اینجور آدمها

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

عزیزم احتمال زیاااااد عفونت داریبرو پزشک زنان معاینه ات کنهنذار طولانی بشه چون ممکنه باعث زخم دهانه ...

جدی؟😔   

عزیزم احتمال زیاااااد عفونت داریبرو پزشک زنان معاینه ات کنهنذار طولانی بشه چون ممکنه باعث زخم دهانه ...

تو سیکل انتقال هستم  خیلی نگران شدم

اخرهفته نوبت دارم تا اون موقع دیر نیست؟

اسی با شامپو بچه خودت بشور خشک کن ،پماد ان ان بگیر بزن

چشم   

پماد تریامسینولون؟

جدی؟😔

آره اصلا خود درمانی نکن و سریع برو دکتر

من دو ماه اینجوری بودم(البته رنگ ترشحاتم اینطور که شما میگی تیره نبود)

رفتم دکتر و گفت عفونت شدید داری و درمان نکردنش در طولانی مدت باعث زخم میشه