2777
2789
عنوان

بنطرتون جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 83 پست
چی میشه که میزنه. یکه بدو می‌کنی باهاش؟ سر به سرش میذاری؟تایید نمی‌کنم کارشودر هر شرایطی کتک زدن اشت ...

نه بخدا اوایل ازدواج آره بحث میکردم.الان کلا سکوت میکنم ولی اون بیماری هاری داره منو له می‌کنه...یعنی من رفتم پیش خدا اولین سوالی که ازش میکنم اینه که چرا بمن مثل یه مرد قدرت بدنی نداده که میزدم شوهرمو💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه بخدا اوایل ازدواج آره بحث میکردم.الان کلا سکوت میکنم ولی اون بیماری هاری داره منو له می‌کنه...یعن ...

ببین‌اگه‌معتاده‌این‌رفتارهاش‌دست‌خودش‌نیست‌چی‌میزنه؟

تفریحی گل می‌کشه شراب میخوره ...کاش زندگی عادلانه بود.مگه تو قرآن نیست زنان و مردان پاک نصیب هم میشن.من اینقدر پا رو دلم گذاشتم جواب سلام پسریو ندادم ولی شوهرم حسرتی ب دلش نذاشته کلی خاطراتشو با افتخار تعریف می‌کنه 

تریاک.متادون.قرص خواب

شوهر‌منم‌پونزده‌ساله‌معتاد‌بود‌شیشه‌ومتادون‌می‌کشههمش‌تحقیرم‌میکرد‌پول‌نمیداد‌قبل‌ماه‌رمضون‌انداختمش‌کمپ‌اجباری‌باورت‌نمیشه‌وقتی‌اومد‌یه‌آدم‌دیگه‌شده‌بود‌خوش‌اخلاق‌.حتی‌منو‌میبوسید‌کاری‌که‌تو‌بیست‌سال‌نکرد‌ولی‌پونزده‌روز‌نشده‌باز‌دوباره‌شروع‌کرد‌منم‌بد‌جور‌باهاش‌دعوا‌کردم

شوهر‌منم‌پونزده‌ساله‌معتاد‌بود‌شیشه‌ومتادون‌می‌کشههمش‌تحقیرم‌میکرد‌پول‌نمیداد‌قبل‌ماه‌رمضون‌انداختمش ...

یعنی منم زنگ بزنم ب کمپ؟

تریاک.من میگم بیا ترک کن ولی میگه نمیتونم.بین من و مواد.منو کنار می‌زاره نه اونو

من‌به‌شوهرم‌میگم‌لااقل‌تریاک‌بکش‌شیشه‌رو‌بزار‌کنار‌شیشه‌بدتر‌از‌تریاکه‌کلا‌یه‌آدم‌دیگه‌میشه‌منم‌گفتم‌اگه‌نمی‌خوایی‌شیشه‌رو‌ترک‌کنی‌جدا‌شیم

من آبروشو نگه داشتم از طرف من کسی نمیدونه معتاده همه شک دارن ازم میپرسن ولی من رازشو نگه داشتم خودش پیش فامیلای و دوستاش آبروشو برده با همه میشینه و دود میده هوا

تفریحی گل می‌کشه شراب میخوره ...کاش زندگی عادلانه بود.مگه تو قرآن نیست زنان و مردان پاک نصیب هم میشن ...

من یه خواستگار دارم میگه هفته ای دو شب مشروب میخوره و سیگاری و قلیونیه به نظرت قبول کنم یا نه؟وضعش تووووووپه

من‌به‌شوهرم‌میگم‌لااقل‌تریاک‌بکش‌شیشه‌رو‌بزار‌کنار‌شیشه‌بدتر‌از‌تریاکه‌کلا‌یه‌آدم‌دیگه‌میشه‌منم‌گفتم ...

عزیزم خدا کمکت کنه شیشه میگن خیلی بهتره از این لعنتی.ولی خدایی تریاک هم خیلی بده یه مهمونی نمیتونم برم چون براش دیر بشه دیگه منو تیکه پاره میکنه