2777
2789
عنوان

بنطرتون جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 83 پست
تفریحی گل می‌کشه شراب میخوره ...کاش زندگی عادلانه بود.مگه تو قرآن نیست زنان و مردان پاک نصیب هم میشن ...

ولی‌‌بیا‌خودمونو‌گول‌نزنیم‌من‌که‌به‌این‌نتیجه‌رسیدم‌یه‌معتاد‌هیچ‌وقت‌ترک‌نمی‌کنه

من یه خواستگار دارم میگه هفته ای دو شب مشروب میخوره و سیگاری و قلیونیه به نظرت قبول کنم یا نه؟وضعش ت ...

من از آدم معتاد بیزارم حتی معتاد به چایی لطفاً کسی ناراحت نشه.من اگه بودم قبول نمی‌کردم بخصوص بخاطر سیگار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم خدا کمکت کنه شیشه میگن خیلی بهتره از این لعنتی.ولی خدایی تریاک هم خیلی بده یه مهمونی نمیتونم ب ...

شیشه‌بدتر‌کلا‌رو‌مغزش‌تاثیر‌میزاره‌ترکش‌هم‌سخته‌چون‌وسوسه‌‌اش‌خیلی‌زیاده‌.بعد‌ترکش‌گفتم‌بریم‌روانپزشک‌دارو‌بده‌قبول‌نکرد‌الانم‌تازه‌شروع‌کرده‌اخلاقش‌سگگی‌شده‌.ازم‌طلبکاره‌میگه‌انداختی‌منوکمپ

ولی‌‌بیا‌خودمونو‌گول‌نزنیم‌من‌که‌به‌این‌نتیجه‌رسیدم‌یه‌معتاد‌هیچ‌وقت‌ترک‌نمی‌کنه

اگه بخوان که میشه بهترین دکتر می‌بریم که درد و خماری نکشن مطبا آزاد سم زدایی انجام میدن

شیشه‌بدتر‌کلا‌رو‌مغزش‌تاثیر‌میزاره‌ترکش‌هم‌سخته‌چون‌وسوسه‌‌اش‌خیلی‌زیاده‌.بعد‌ترکش‌گفتم‌بریم‌روانپزش ...

میخواستم بنویسم شیشه بدتره اشتباه ویرایشگر گوشیم زد بهتر.اره همه میگن شیشه بدتره.آخه اینا چیه که شوهرامون رفتن سمتش.خانواده اش هم آدمای آبرو دارین شوهر من خودشو احمق گرفته ول نمیکنه

شوهر‌منم‌الان‌باهام‌دعوا‌گرفته‌می‌خواد‌علنی‌باز‌شروع‌کنه‌‌بهم‌گفت‌‌جدا‌شیم‌برو‌.منم‌گفتم‌خودت‌هر‌گوری‌می‌خوای‌بری‌برو‌من‌پیش‌بچه‌هام‌میمونم‌خونه‌به‌اسم‌منه‌.به‌نظرتون‌چکار‌کنم‌؟کوتاه‌بیام‌نیام؟

بچه‌هامم‌نمی‌تونم‌با‌خودم‌ببرم‌خونه‌پدری‌.پدرم‌کلی‌حرف‌بارم‌میکنه

شوهر‌منم‌الان‌باهام‌دعوا‌گرفته‌می‌خواد‌علنی‌باز‌شروع‌کنه‌‌بهم‌گفت‌‌جدا‌شیم‌برو‌.منم‌گفتم‌خودت‌هر‌گور ...

پدرای ما دقیقا به چه دردی میخورن؟💔

میخواستم بنویسم شیشه بدتره اشتباه ویرایشگر گوشیم زد بهتر.اره همه میگن شیشه بدتره.آخه اینا چیه که شوه ...

من‌به‌تریاک‌راضیم‌اما‌این‌عوضی‌ول‌کن‌نیست‌از‌دیروز‌هی‌بهم‌پیام‌میفرسته‌میگه‌برو‌یه‌دو‌قرون‌وقتی‌از‌کمپ‌اومد‌خرج‌دندونام‌کرد‌میگه‌پول‌اونم‌پس‌بده‌.حقشه‌برم‌ازش‌شکایت‌کنم

من‌به‌تریاک‌راضیم‌اما‌این‌عوضی‌ول‌کن‌نیست‌از‌دیروز‌هی‌بهم‌پیام‌میفرسته‌میگه‌برو‌یه‌دو‌قرون‌وقتی‌از‌ک ...

حیفشون که معتاد کردن.معلومه ذات همسرت خوبه ولی شیشه داغونش میکنه

پدرای ما دقیقا به چه دردی میخورن؟💔

من‌احمق‌بر‌خلاف‌میل‌خانواده‌ام‌با‌این‌ازدواج‌کردم‌پدرم‌هم همش‌همینو‌مثل‌چماق‌میکوبه‌تو‌سرم‌.میگه‌می خوای‌بیایی‌بیا‌ولی‌بدون‌بچه‌هات‌من‌نمیتونم‌بچه‌هامو‌دست‌این‌مفنگی‌ول‌کنم‌برم

حیفشون که معتاد کردن.معلومه ذات همسرت خوبه ولی شیشه داغونش میکنه

آره‌خیلی‌دوسم‌داشت‌باورت‌میشه‌وقتی‌تازه‌از‌کمپ‌اومد‌هی‌قربون‌صدقه‌ام‌میرفت‌میگفت‌وسوسه‌میشم‌زیاد‌منم‌گفتم‌بریم‌روانپزشک‌قبول‌نکرد‌الانم‌که‌لج‌کرده

من‌احمق‌بر‌خلاف‌میل‌خانواده‌ام‌با‌این‌ازدواج‌کردم‌پدرم‌هم همش‌همینو‌مثل‌چماق‌میکوبه‌تو‌سرم‌.میگه‌می ...

خودتو سرزنش نکن من ب میل بابام ازدواج کردم اونم میگه بچها رو بزار با اینکه می‌دونه این طفل معصوما رو چقدر کتک می‌زنه.من پدرمو میشناسم با خودش فکر می‌کنه دخترم که جدا بشه دوباره سریع شوهرش میدم بچهام نباشن فکرش راحته

من درآمد دارم ولی شغلم سخته خیلی ب حمایت نیاز دارم.جدا بشم کی بچهامو نگه داره و ببره مدرسه

ما‌تو‌روستا‌هستیم‌خونه‌به‌اسم‌منه‌.منم‌قصد‌ندارم‌بچه‌هامو‌ول‌کنم‌برم‌بیچاره‌بچه‌هام‌یه‌روز‌خوش‌ندیدن