2777
2789
عنوان

فامیل وسواسیم اومده خونمون دهنمون با کاراش سرویس کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مثل دختر خاله من هر بار دشویی میره در حدنیم ساعت طول میکشه 

بعد موهاش تا کمرش بلنده کلا کف خونه و حموم و دشویی و روشویی پر از موهای سیاه بلند و چندش میشه

واقعا اینجور آدما رو نباید خونه راه داد تا برن تو تنهایی خودشون به کارهای زشت شون فکر کنن و اصلاح کنن رفتارای زشت شون رو

مثل دختر خاله من هر بار دشویی میره در حدنیم ساعت طول میکشه بعد موهاش تا کمرش بلنده کلا کف خونه و حمو ...

آقا هرکس معطل میشه وسواس نیست که 

من بدبخت یبوستی مزمن😶😂 بعضی مواقع خوب میشه یهویی شانس من تو جاي مهم و تو مسافرت مشکلم برمی گرده 😁😂

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
عزیزان من داشتم جواب یک تاپبک دیگه می دادم صفحه گوشیم پرید یهویی این تاپیک بار شد یک متن غیر مرتبط ا ...

سلام نگین جانم شما ختم ۹۲ روزه سوره بقره رو گرفتید؟

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

آقا هرکس معطل میشه وسواس نیست که من بدبخت یبوستی مزمن😶😂 بعضی مواقع خوب میشه یهویی شانس من تو جاي م ...

دختر خاله من آبو پر فشار باز میکنه تو دشویی شور شور شور 

انگاری داره دوش میگیره

نیم ساعت آبو میده زمین

آقا هرکس معطل میشه وسواس نیست که من بدبخت یبوستی مزمن😶😂 بعضی مواقع خوب میشه یهویی شانس من تو جاي م ...

تو مسافرت چون نشستیم تو ماشین برخی روده ها تو هم جمع میشند یبوست ایجاد میشه 

برخی مواقع تو بین راه مجبور میشیم بریم سرویس هم اعصاب خودمون خرد میشه از بس در می‌زنند هم اعصاب دیگران فکر می کنند عمدا نشستیم اون تو

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹