2777
2789
عنوان

دو تومن پول نقد دارم خونه بخرم یا طلا برا سرمایه گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 80 پست
از کجا میدونی

همه ی بازارهای مالی با دلار کالیبره میشه

تنها بازاری که از قیمت فعلی دلار عقب مونده مسکن هست.

اواخر اردیبهش به شدت قیمت ها میره بالا

مگر اتفاق خاص سیاسی بیفته مثل جنگ

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما پولدارید یا ذهن من فقیرهدو میلیارد میگی دو تومن فکر کردم دو میلیونه گفتم منظورش خرید برای خونه ب ...

نه عزیزم من پولدار نیستم شما هم فقیر نیستید اونقدر همه چی گرون شده که دومیارد هم خیلی زیاده بدست آوردنش سخته هم خیلی بی ارزش

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

خونه همیشه قیمتش از طلا و دلار جلوتره

زمانی که دلار ۷۰ بود قیمت خونه به اندازه دلار ۱۲۰ تومانی بود

حالا که دلار داره میشه ۱۲۰ خونه میره قیمتش به دلار ۲۰۰ تومانی

همیشه اولویت با ملک هست

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بیشتر ببینید
خونه همیشه قیمتش از طلا و دلار جلوترهزمانی که دلار ۷۰ بود قیمت خونه به اندازه دلار ۱۲۰ تومانی بودحال ...

نظر خودمم روی ملکه ولی آنقدر توی اینستا تبلیغ میکنن که طلا فلان خیلی سود داره آدم وسوسه میشه

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

ملک بهتره حتی اگه نکشه بالا

سوال حقوقی و سوال درباره آزمون وکالت و میزان درآمد و اشباع شدن شغل یا اینکه رضایت دارم یا نه نپرسید جون جدتون. توی زندگی واقعی حتی وقتی زیر کلاه مش دارم درد میکشم ازم درباره علل طلاق میپرسن خسته شدم دیگه

بیشتر ببینید

طلا و دلار سرمایه گذاری های ریسکی هستن

خونه سرمایه ی امنه

میتونی بدی کرایه با پول رهن و اجاره طلا بخری

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !