2777
2789

بخدا از دست دخترام ظله شدم دیگه نمیکشم دارم روانی میشم دوتا دختر دارم یکی 13 ساله و یکی 9ساله ویه پسرم دارم که کوچولوئه فعلا با جایی کار نداره.. دختر 9سالم مدام دروغ میگه، مدام دو بهم زنی میکنه، سر غذا دعوا میکنه، یه چرت و پرتابی میگه من خودم هنگم همشم از مدرسه یاد میگیره.. 

دختر بزرگم توی طول روز هیچکاری انجام نمیده الان که تعطیلیه همش خوابه شبا تا ساعت 2 یا 3 بیداره دخترا توی اتاق خودشون می‌خوابن کوچیکه زود می‌خوابه  ولی بزرگه میگه در باز باشه من میترسم یا مدام تو سالن راه میره یا آب میخوره یا مزاحمت ایجاد میکنه ما هم تو سالن میخوابیم چون یه اتاق هست که وسطش کمد دیواریه به اتاق دخترا راه داره و قشنگ صدا میاد، الان چندشبه منتظریم که این دختر بزرگیه بخوابه معذرت میخوام بخاطر رابطه 

شوهرم میگه بریم اتاق خوابه میگم نه میفهمه نوجوونه الان باهام قهر کرد گفت بخدا بخاطر اینا آخر طلاقت میدم. خب من چیکار کنم یه شبایی مجبوریم به بهونه حرفای بزرگونه بریم تو پارکینگ تو ماشین.. بخدا از دست اینا ظله شدم پریشب دختر کوچیکه با دروغاش همه رو بهم ریخت و شوهرم کلی باهام دعوا کرد امشب دختر بزرگیه یعنی یه درمیون دعواس.. نگید مدیریت نمیتونم بکنم چون متاسفانه همسرم یه راه میره و هیچوقت هماهنگ نیس مثلا قرار بود تا یه کم بزرگتر بشن بعد براشون گوشی بخریم ولی اون زد زیر قولش و زودتر خرید.. یا نت برا خونه خرید گفتم رمزشو عوض کن چون قبلا داشتن و مدام تو گوشی بودن اومد منو جلو بچه ها خراب کرد گفت مامان گفته ندم بهتون در صورتیکه که من گفته بودم از نت گوشی خودت وصل بشن بهتره براشون چون یه تایمی رو در نظر می‌گیریم ولی منو خراب کرد آخرم برای هردوشون وصل کرد و  همچنین مامانمم که اینا رو خیلی لوس میکنه نمیتونم بهش بگم نیا چون همش اینجاس و هرخواسته ای باشه برآورده میکنه براشون..بخدا خسته شدم از دست دخترا شددم ببخشید چوب دو سر... 

ببخشید طولانی شد حوصله نداشتم ذره ذره بنویسم 

یه راهکار بدین مشاوره هم رفتم فایده نداره اخلاق مامانم و شوهرم عین همه چون مامانم خالشه میگم

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شوهرتو اول نربیت باید بکنی

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

به شوهرت بگو هماهنگ با من نیستی حالا بکش 

بریم پیش مشاور 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید

تو این شلم شوربا فقط تورو خدا دوباره بچه به دنیا نیار، خب اگه امکانش هس دیوار بسازین بین اتاق بچه هات و خودتون، تازه پسرت هم بزرگ بشه دیگه کارت سخت‌تر هم خاهد شد، از الان باید فکر خونه بزرگتر باشین، یا اگه ویلایی هس فکر ساختن طبقه بالا رو بکنین

استارتر عزیز وقتی ۳ تا بچه میارید باید فکر اینجاشو هم کنید ،بچه هات الان تو سنی هستن که این مشکلات براشون عادیه ،خوده منم همسن دختربزرگت بودم همون موقع ها مبخوابیدم،کلا اقتضای سنم بود ،اما الان برام دیر خوابیدن جذابیتی نداره ،مگه اینکه مهمون باشه مجبور باشم