2777
2789
عنوان

شوهرم با بچه ها رفت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 6342 بازدید | 147 پست
سه صفحه وصیت نوشتمهمه چی خونه رو آماده کردم ،مرتب کردم که اگر مهمون اومدبه خانواده ام سر زدم برای آخ ...

برو یه آرام‌بخش بخور بخواب به بچه ها فکر کن به عمر قشنگت حل میشه نگران نباش من زیاد معتقد نیستم ولی هر بار به مشکل میخورم صلوات میفرستم حل میشه برات صلوات میفرستم نگران نباش فقط و فقط با شوهرت دهن به دهن نکن زنگ نزن تماس نگیر بزار اعصابش آروم بشه اگر اونطرف پرش نکنن قطعا با بچه ها برمی‌گرده الان عصبانی هستش دوتا شما میگی دوتا اون دعواتون میشه اینجا مقصر شما بودی عزیزم قبول کن و سکوت و سکوت انشالله ختم بخیر میشه ختم بخیر شد بهم پیام بده بگم چکار کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین حتی اگه همسرش دوست داشت خونه مادرش بره بایدددد اول با استارتر صحبت میکرد و با زبون راضیش میکرد ...

الان حرف های شما نابودترش می‌کنه عزیزم شما میگید چهل سالتون هست حال استارتر در ک کنید می‌دونید ک‌خودش میگه روحیم در چه حدی هست،الان این حرف هاهیچ سودی براش نداره متاسفانه فقط شاید با هر نوشته ای اشکاش سرازیر بشه شک ندارم

سه صفحه وصیت نوشتمهمه چی خونه رو آماده کردم ،مرتب کردم که اگر مهمون اومدبه خانواده ام سر زدم برای آخ ...

همه ی امید اون دو تا بچه به این هست که بهشون زنگ بزنی باهاشون صحبت کنی حالشونو بپرسی تا یکم استرسشون بخاطر شرایط پیش اومده کم بشه ، امیدشون به این هست که برمیگردن تو درو براشون باز کنی ، وقتی خدا روی سر من و تو و ما تاج مادری گذاشت اولین الماسی که رو این تاج گذاشت تا همیشه بدرخشه الماس صبر بوده 

به خودت بیا دختر ، تو مادر دو تا دسته گلی 

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 

می‌دونم عزیزم حق با توعه.کاش بچه ها رو نمیذاشتی ببره بچه بدون مادرش چجوری میخواد بمونه خونه کس دیگه.حالا که نرفتی برو بمون خونه مادرت تنها نمون

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
ی چیزی بهت بگم اگر خودتو بکشی هیچ اتفاقی برای همسرت نمیوفته حتی عذاب وجدان هم نمیگیره چهل روز مشکی م ...

والا بخدا

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

الان حرف های شما نابودترش می‌کنه عزیزم شما میگید چهل سالتون هست حال استارتر در ک کنید می‌دونید ک‌خود ...

عزیزم من نمی‌خوام اصلاااا ناراحتش کنم 

ولی با گفتن اینکه الکی بگیم مقصر بوده که نرفته و ... عذاب وجدان الکی بهش می‌دیم و حق رو ناحق میکنیم آخه 

ضمن اینکه چیزیم عوض نمیشه 

من میگم صبر کنه ببینه مادرشوهر بهش زنگ میزنه بگه چرا نیومدی؟؟؟

اگه مادرشوهر آدم عاقلی باشه قطعا زنگ میزنه و حتی بهش میگه چرا نیومدی و ...

اگه زنگ زد و ازش خواست بره به احترام مادرشوهرش بره

الان حرف های شما نابودترش می‌کنه عزیزم شما میگید چهل سالتون هست حال استارتر در ک کنید می‌دونید ک‌خود ...

دقیقا

دارم همینطور اشک میریزم

نه خودم و نه همسرم اهل هیچی نیستیم هیچییییییی 

نه قلیون نه سیگار نه مشروب هیچی

ولی این چند روز فقط دارم پشت هم سیگار میکشم 😭😭😭

واقعا بخدا میبینن حالش چطوره

باز صحبتهایی میشه ک آدم حیرت میکنه

دقیقادارم همینطور اشک میریزمنه خودم و نه همسرم اهل هیچی نیستیم هیچییییییی نه قلیون نه سیگار نه مشروب ...

نکن عزیزم برو دکتر یه مدت آرامش بخش بخور برو مشاور کمکت کنه سیگار می‌کنه نابودت می‌کنه خدای نکرده