2777
2789

سلام
بچه ها کیه که دلش نخواد دعاهاش خوشکلتر مستجاب بشه؟

بیاین اول و آخر برای رضای خدا با شهید ابراهیم هادی رفیق بشیم

ولی این یه واقعیت غیرقابل انکار هست که شهدا مطلقا خودشونو مدیون نمی‌ذارن و به یه طریقی رفاقت ما رو جبران میکنن. شما فکر میکنید اگه یه صلوات واسشون بفرستین اون شهید دست رو دست میذاره و نگاتون میکنه؟ نه. قطعا برا برآورده شدن حاجات خیرتون و عاقبت بخیر شدن تون دست ب دعا میشه.  

البته قطعا خودتونم باید اهل نماز اول وقت باشین تا رفاقتتون با این شهید دو طرفه بشه. نماز اول وقت بدون هیچ مانع وضویی مثل لاک و اکستنشن مژه و... 

و اما چرا شهید ابراهیم هادی؟
کتاب فوق العاده جذاب سلام بر ابراهیم جلد یک رو بخونیدش تا متوجه بشید این شهید بی مزار کی بوده و چرا خدا این همه بهش عزت داده.

اگرم شک دارید ک کتاب رو بخونید یا نه لطفا همین الان برید سایت دی... جی... کالا و سرچ کنید کتاب سلام بر ابراهیم جلد یک و بعدش نظرات کاربران رو درباره این کتاب بخونید تا مو ب تن تون سیخ بشه. 

🤔🤔

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا ،این برادر زل زده به من،هرچی هم ازش میخوام دعا کنه،انگار بهم پوز خند میزنه😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
تا توسل به ائمه معصوم هست چرا شهید

عزیزززم

فرض کن یه ستاره فوق نورانی ولی خیلی دور

با یه ستاره کمتر نورانی ولی نزدیک 

رفاقت با شهید هیچ منافاتی با توسل به ائمه نداره عزیزم

با این تفاوت ک با ائمه بخاطر جایگاه فوق بالا شون نمیتونیم رفاقت کنیم چون هم سطح شون نیستیم. 

ولی با شهید امکان رفاقت هست.

پس برا توسل رجوع کنیم ب ائمه 

برا رفاقت رجوع کنیم ب شهید. 

میدونی ک شهدایی مث ابراهیم هادی مکررا ب دیدار معصومین مشرف میشن در بهشت برزخی؟ 

تنبلی، خونه نبودن، مهمونی و جلوی دیگران نمیتونم اصلا لاک و اینجور چیزام که عوامل دیگه...

یا مثلا سرچ کن داخل گوگل

داخل آپارات

سرچ کن کلیپ درباره نماز در برنامه زندگی پس از زندگی 

عزیزززمفرض کن یه ستاره فوق نورانی ولی خیلی دوربا یه ستاره کمتر نورانی ولی نزدیک رفاقت با شهید هیچ من ...

من هم کتابشو خوندم هم بهش متوسل شدم هم نمازم کاملا اول وقته طوری که جلوی ساعت آماده وایستادم تا یه دقیقه جلوتر بره بعد نمازم رو میخونم یعنی حتی یک دقیقه هم دیر نمیشه اما به من کمک نکرد. آخه چرا به من کمک نکرد؟ اگه شاید به نفعم نبوده پس چرا امام علی یذره کمکم کرد؟ یعنی یه چیزی میخواستم امام علی توی روز تولدش یذرشو بهم داد فقط واسه اون روز موقتی. خدا هم همینطور. هم به وضوح سوالامو جواب داد هم دوباره بطور موقتی و شدت کمتر اون چیزو بهم داد. ولی اون نکرد حتی یه نشانه ای چیزی هم نداد. هیچی کاملا ازش نا امید شدم دلمم شکست حضرت عباس و حضرت ام البنین و امام رضا هم همینطور اصلا هیچ واکنشی نشون ندادن. حالا امام رضا یذره شاید بهم واکنش نشون داد مثلا در حدی که دعوتم کرده باشه اما بقیه نه. نمیدونم چرا اما فقط این سه تا امام و خدا کمکم کردن اما بقیه نه 

من هم کتابشو خوندم هم بهش متوسل شدم هم نمازم کاملا اول وقته طوری که جلوی ساعت آماده وایستادم تا یه د ...

شاید بعدها برات ثابت بشه حکمت این اجابت نشدن رو. قرار نیست ک ما همه چیو بدونیم

شاید گاهی نفع مون در اجابت نشدنه. در نهایت خواست، خواست خدا هست. 

شاید بعدها برات ثابت بشه حکمت این اجابت نشدن رو. قرار نیست ک ما همه چیو بدونیمشاید گاهی نفع مون در ا ...

خب پس چرا خدا و امامان اجابت میکنن ؟ 😐 

اگه به نفعم نبود طبیعتا امام علی هم بهم نمیداد دیگه . شاید واقعا توسل به امامان بهتر از شهدا باشه. شایدم برای ادمای مختلف فرق داره اما واسه من که جواب نداده