2777
2789
عنوان

شوهرم با بچه ها رفت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 6345 بازدید | 147 پست

بچه چهار هفت ساله چه ذرکی از جنگیدن داره توروخدا یکمی منطقی حرف بزنید الان خوبه این وضعیت ک خانم افس ...

سه صفحه وصیت نوشتم

همه چی خونه رو آماده کردم ،مرتب کردم که اگر مهمون اومد

به خانواده ام سر زدم برای آخرین بار

بخدا آماده آماده ام🥺🥺🥺

بچه چهار هفت ساله چه ذرکی از جنگیدن داره توروخدا یکمی منطقی حرف بزنید الان خوبه این وضعیت ک خانم افس ...

بچه وقتی میبینه مادرش نیومده می‌فهمه اتفاقی افتاده گلم 

بچه های الان همه چیزو خوب میفهمن 

سه صفحه وصیت نوشتمهمه چی خونه رو آماده کردم ،مرتب کردم که اگر مهمون اومدبه خانواده ام سر زدم برای آخ ...

ببین اول به خودت چ روانت فکر کن برو مشاور برو دکتر اول حالت خودت خوب کن بعد کم کم روبه راه شدی تصمیم درست بگیر

سه صفحه وصیت نوشتمهمه چی خونه رو آماده کردم ،مرتب کردم که اگر مهمون اومدبه خانواده ام سر زدم برای آخ ...

خیلی سخته.

منم هیچوقت اولویت نبودم.خیلی درکت میکنم.

ولی تو را به خدا این حرفها را نزن.

ببین من معتقدم زندگی میدان جنگ نیست اینحوری راه دخالت تو زندگیش باز می‌کنه ،میتونست چندروز بره تحمل ...

ببین عزیز من طلاق گرفتم از همسرم برگشتم به خاطر یه دونه دخترم گفتم سایه ی مرد غریبه بالا سرش نباشه روزهای اول که برگشته بودم به قدری از همسرم نفرت داشتم که مدام قرص میخوردم و با خودم میگفتم که فکر کن اینجا یه خدمتکاری اومدی با بچت که زندگی کنی گذشت رفت الان زندگیم خوبه حالا به چه قیمت هایی برام تموم شد بماند ولی بچم الان خوشحاله خداروشکر نمیدونم در آینده قدر بدونه یا نه به نظر من کلام شما درسته زندگی متاهلی میدان جنگ نیست 

ببین اول به خودت چ روانت فکر کن برو مشاور برو دکتر اول حالت خودت خوب کن بعد کم کم روبه راه شدی تصمیم ...

ببین حتی اگه همسرش دوست داشت خونه مادرش بره بایدددد اول با استارتر صحبت میکرد و با زبون راضیش میکرد 

نه که از سر کار بیاد یهو بگه حاضر شو بریم😐

مگه برده گرفته؟؟؟

عزیزم استارتر میگه قبل عید داشته جدا می‌شده یعنی همسرش نباید حداقل دو ماه مراعات میکرد و با دل خانوم ...

از همین دلم میسوزه 😥

من که هر سال چند هفته میومدم میموندم تحمل میکردم

الان حال روحیم خراب بود نمیتونستم خانواده شوهر و تحمل کنم

گفتم بمونیم خودمون بگردیم🥺🥺

دست بچه ها گرفت رفت😥

من کجای این زندگی امممممم😔

والا ، مردم لااقل یکیو توی داهاتی جایی دارن که تعطیلات برن ، ما که همونم نداریم 🥹🥹😂

ای کاش ما هم کسیو تو روستا داشتیم و میرفتیم آرزومه یعنی 

تا وقتی مادر بزرگام زنده بودن هر سال عید همگی جمع میشدیم اونجا چقدر بهمون خوش میگذشت 

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

ببین عزیز من طلاق گرفتم از همسرم برگشتم به خاطر یه دونه دخترم گفتم سایه ی مرد غریبه بالا سرش نباشه ر ...

خدارو شکر عزیزم که الان حالت خوبه امیدوارم هرگز رنگ غم تو زندگیت نبینی ❤️❤️❤️❤️❤️

ک چی بشه

ی عمر عذاب وجدان بندازی گردن بچه هات؟

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

ی چیزی بهت بگم اگر خودتو بکشی هیچ اتفاقی برای همسرت نمیوفته حتی عذاب وجدان هم نمیگیره چهل روز مشکی میپوشه بعدش بچه هات میرن زیر دست کسی که معلوم نیست خوب باشه یا بد و همیشه خلا وجود مادر رو در زندگی دارن 

پدر و مادرت هم پیر تر و داغون میشن این میشه ته خودکشی آب هم از آب تکان نمیخوره زنده ها به زندگی خودشون ادامه میدن

اگر از طلاق برگشتی و شوهرت همچنان کم عقله سریعتر مشاوره زوجین برید