میتونی به راحتی از همون اول بگی که به دلایلی نمیخوای روبوسی کنی. کسی نمیتونه ایراد بگیره. همونطور که خودت میگی، دروغ نگفتن بهتره.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره والا همینو بگو آخه نمیفهمم با این آرایش دیگه روبوسی چیه بهم میریزه بالاخره گونه به گونه میچسبه فرض کن با ده نفر روبوسی کنی خوب اون کرم و پودر و .... بهم میریزه و رنگشم رنگ خودش نمیمونه
وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
اگه نمیخوای دروغ بگی باید بوسو بدی. من همییییشه میگم مریضم همیشه ها الان فک میکنن هزارتا دردو مرض دا ...
واقعا روبوسی چه معنی ای داره من یه بار با داییم روبوسی کردم خودش گفت ببخشید بابت ریشام
برابری رو باور نکن! کدوم مردی وقتی تو بری سر کار نصف کارهای خونه رو بی چون و چرا انجام میده؟! کدوم مردی وقتی تو زایمان کنی تربیت و درس و مشق بچه رو گردن میگیره؟! اگه نگران خرج هستی هم عرف و اجتماع میگه وظیفهٔ مرده هم خدایی که تو رو آفریده قبل از تو به این فکر کرده و اجرت المثل و نفقه و مهریه و شیریها و ... رو برای همین گذاشته . آزادی رو باور نکن ! آزادی ای که باعث میشه دخترها هرروز دم دستی تر بشن و حتی به مردها باج بدن تا شاید بیان خواستگاری و به ازدواج سفید هم راضی بشن در حالیکه قبلا دخترها انقدر ارزشمند بودن که یه مرد چند سال منتظر شنیدن جواب بله ازشون بمونه : هفت سال القصه بس آشفته بود ، با سگان کوی دختر خفته بود ، خدا برای اینکه تو دام این مردهای سودجو نیفتی حجاب رو گذاشته 🌸 مشکینه قوربان ابالفضل