2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یک و نیم ساله دارم بچه تو این سن زود خسته میشه خسته هم بشه دیگه هیچی حالیش نیس میخواد بخوابه نشه هم جیغ و داد میزنه،یعنی بچه های من که اینجورین،یه صبح تا عصر میرم خونه مادرم بعدش از حلقومم در میارن انقد خسته میشن گریه میکنن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

خیلی کوچولو هستن که همون ۶ساله هم کوچیکه که تومسافرت چهارچشمی باید مراقبشون باشی همش استرس شستن پوشاک کردن تمیز نگه داشتنشون داری اینجوری سفر ب درد نمیخوره بزار کمی بزرگترشن 

من یک و نیم ساله دارم بچه تو این سن زود خسته میشه خسته هم بشه دیگه هیچی حالیش نیس میخواد بخوابه نشه ...

ب دلم مونده یبار برم خونه مامان اینا یکم بشینم هردفعه رفتم بلانسبت ب غلط کردن افتادم