2777
2789
عنوان

بنطرتون موهامو بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3372 بازدید | 112 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم شهری

حیف خوزستانم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
تازه منت میزاشت

نه بابا کم بهت گفته مو رو گرمی میخرن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
من فروختم قبل عید گرمی ۵۰هزار

گرمی نمیبره سانتی میبره

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
بیشتر ببینید
موی دیگران رو هم بگیریم اینجوری میشه؟

آره اونم خوب نیست اکستنشن مو  هم توصیه نمیشه 

شما که نمیدونی موی چه کسی رو به سرت میزنن مثلاً اگر اون آدم مشکل داشته باشه مشکلاتش شاید به شماهم منتقل بشه خودت برو تحقیق کن ببین 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
مو حتما باید رنگ نشده باشه ؟

رنگ نشده ب قیمت میبرن اما موهای رنگ و حنا رو ارزون میبرن

حیف خوزستانم

دوریم متاسفانه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
بیشتر ببینید
باشه حواست جمع کن بالای ۷۰ سانت باشه گزمی ۵۰

بنطدت سانتی خوبه بفروشم نازکه زیاد نمیشه گرمش

بیشتر ببینید
جادوگر و اجنه کافر برای انسان طلسم میزنن و با مو ناخن وخون شخص میتونن طلسم بزنن که معلوم نیست مو به ...

اونا ک نمیدونن اسم صاحب مو کیه چطور طلسم میزنن باید اسم خود طرف و اسم مادرش رو بدونی