2777
2789
عنوان

شوهرم همکار خانومش رو میرسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 88 پست
نمیدونم برم پیش مشاور پیش کی صحبت کنم و ناراحتیمو بگم

بدون اینکه همسرت رو حساس کنی روی این موضوع ، و فقط با گفتن یک سری کلید واژه ها به خود همسرت فقط میشه این مشکلتو حلش کرد 🥺

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مگ اون خانوم برادری پدری چیزی اسنپی نداره که ایشون رو تا خونه برسونه

نه خانوادش ک نمیان ولی اسنپ گاهی ک گیر باشه میگیره همیشه نه

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشکل از دید شماست،منم متاهلم و هر روز همکار آقام منو تا سر کوچه میرسونه،چون مسیرکارم تاکسی خور نیست،

الان دو ساله ،و به غیر از حرفای سرکار تا حالا حرفی بینمون رد و بدل نشده

هم ایشون حریم خودشون رو نگه میدارن و هم من.

یه چیزی بگم خیالت رو راحت کنم مردی که بخواد خیانت کنه ،راهش رو پیدا می‌کنه 

به جای حساسیت رو تعهد همسرتون کار کنید

یاده یک ویدئویی  افتادم مرده همکار خانمش و همسرش و باهم آشنا کرد رفت یک چیزی بخره همکار همسر خانمه مثلا اسمش رونیکا بود بهش گفت رونی رفتین جایی همسرم خواست حساب کنه قبول نکن اون فقط برای من پول درمیاره😂

این لطفتون بعدا میشه وظیفه

دقیقا چون شده الان نمیتونه چیزی بگه 

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

منم همکارم تو یک مسیره می‌رسونه 

گاهی یکی دیگه شون 

با این تفاوت ک من جای دخترشونم و فوق العاده حواسم هس

مسبرمون یکیه می‌رسونه اداره 

بقیه همکاران هر کی تو مسیره همو میرسوننن 

هیچ وقت فکر دیگه ای نمیکننن 

یکی از همکاران مرد ۲۰ساله با خانوم ها تو ی اتاق کار می‌کنه 

فکر میکنیم اونم جز خانوماس🤣

جوری شده ک همه از زندگی های هم می‌دونن 

یاده یک ویدئویی افتادم مرده همکار خانمش و همسرش و باهم آشنا کرد رفت یک چیزی بخره همکار همسر خانمه م ...

یاد این افتادم ک هو هستن😢

منم همکارم تو یک مسیره می‌رسونه گاهی یکی دیگه شون با این تفاوت ک من جای دخترشونم و فوق العاده حواسم ...

منم سرکارم همینم،نمی دونم چه فکر مسمومی بین زنای خانه دار هست که زن شاغل رو بلانسبت خراب میدونن

مشکل از دید شماست،منم متاهلم و هر روز همکار آقام منو تا سر کوچه میرسونه،چون مسیرکارم تاکسی خور نیست، ...

خب همسر منم همینطور ولی حس حسادت زنانه و اینکه فقط دو تا شریک کاری هستن . و چند تا نیستن ک بگیم اشکالی نداره

دقیقا چون شده الان نمیتونه چیزی بگه

باید همینجا قعطش کنه 

با همسرت منطقی صحبت کن نه امری و دستوری یا خاله زنکی

مطمئن باش فکر میکنه میبینه شما درست میگید

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
منم سرکارم همینم،نمی دونم چه فکر مسمومی بین زنای خانه دار هست که زن شاغل رو بلانسبت خراب میدونن

شما فرق میکنه من شوهرم کارش خصوصیه و کلا دو نفرن من دوس ندارم اینقدر روابط صمیمی بشه شبم ده گاهی یازده شبم رسونده …. روز نبوده ک بگی حالا یه مسیری برده