2777
2789

حوصلتون سر نمیره تو خونه؟

تو این تعطیلات خفه شدم اصلا انگار افسردگی گرفتم هر روز تو خونه

هرچی خودمو با آشپزی و تلویزیون سرگرم میکنم نمیگذره😑

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بیرونتفریح دورهمیکلاسپاساژگردی و خرید

کارای خونه تکراری و خسته کننده نمیشه؟

من دو روز غذا پختم دیگه دلم نمیخواست برم سمت اشپزخونه

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

شغلت چیه

زبان تدریس میکنم

همه چی عادته منم قبلا شاغل بودم حوصله ام سر میرفت الان چند سالیه نمیرمدیگه به اون شدت حوصله ام سر نم ...

جدی

کارای خونه تکراری و خسته کننده نمیشه؟من دو روز غذا پختم دیگه دلم نمیخواست برم سمت اشپزخونه

روای عادی آشپزی نمی کنی ؟

من شاغلم ولی اینقدر احساس بی حوصلگی نکردم مثل شما

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
مگه خانه دارا بیکارم که حوصلشون سر بره؟ این همه کار از صبح تا شب

کلا بعد یه تایمی خسته کننده میشه مگه گفتم بیکارن😐

روای عادی آشپزی نمی کنی ؟من شاغلم ولی اینقدر احساس بی حوصلگی نکردم مثل شما

نه من عادت ندارم به کارای خونه شاید ماهی یک بار اشپزی کنم

کلا نمیتونم تو خونه بمونم من همیشه صبح ها میرم بیرون شب میرسم خونه سرکار و کلاس اینا 

بیرونتفریح دورهمیکلاسپاساژگردی و خرید

خانه داری؟

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید