2777
2789
عنوان

چند روزه یه خانوم فرانسوی مهمونمه بخاطر یه کاری اومده ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 4570 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا صد صفحه می‌ره جلو تهش استارتر میاد از عادات غذاییش و راه روش دستشویی رفتن طرف میگه برامون بچکون دیگه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
وای خدا همش کتاب میخونه خیلی باسواده این چند روز وقتایی که به واسطه کارش رفته بیرون هیچ بعدش فقط کتا ...

همین؟

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

وای خدا همش کتاب میخونه خیلی باسواده این چند روز وقتایی که به واسطه کارش رفته بیرون هیچ بعدش فقط کتا ...

چون این خانم فرانسوی اوقات بیکاریش کتاب میخونه و ورزش میکنه ینی کل فرانسوی ها اینجورین؟

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
حالا صد صفحه می‌ره جلو تهش استارتر میاد از عادات غذاییش و راه روش دستشویی رفتن طرف میگه برامون بچکون ...

ولا بحدا قسم حرف نمیزنه غدا من همون غذاهای ایرانی که بلدم درست کردم 

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
من زبانشون رو بلدم قشنگ باهاش حرف میزنم دوس دارم باهاش حرف بزنم ولی اصلا حرف نمیزنه سرش تو کتاب و کت ...

چرا بات حرف نمیزنه عجیبه شاید مشکل داره؟

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

اسی ببخشید خودم نمیتونم تاپیک بزنم از درد دارم میمیرم مجبورم بپرسمحامله ام ۳ ماهه دندونم قبلا خراب ب ...

زنگ بزن دندان پزشکی بپرس چون ماهرچی بگیم بارداری خطرداره اونایه فکری میکنن براتون

فقط میدونم میخک میتونی بزاری نمیدونم برای بارداری ضررداره یانه

اسی ببخشید خودم نمیتونم تاپیک بزنم از درد دارم میمیرم مجبورم بپرسمحامله ام ۳ ماهه دندونم قبلا خراب ب ...

عزیزم ابنمک با سرکه سیب طبیعی بکیر دهنت نگه دار ابش ولرم رو به گرمی باشه