2777
2789
عنوان

خونه اجاره ای

124 بازدید | 10 پست

من خونه قبلی حتی یه میخ فرو نکردم حالا این خونه پنجره هاش ضعیفه ۲۵ روزه اومدم تا خواستم قفل پنجره رو ببندم پرید روم و شکست اضطراب دارم واقعا من خراش نکردم یهو شکست الانم پنجره قفل شده!!!!

فقط خونه رو اجاره میدن اصلا نگا نمیکنن مشکل داره نداره منم قفل در ورودی عوض کردم شیر ابگرمکن دو بار همون اولیل خراب شد گفتم یا بیا عوضش کن یا از اجاره برمیدارم درست نیست دیگه اومد عوض کرد

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید
فقط خونه رو اجاره میدن اصلا نگا نمیکنن مشکل داره نداره منم قفل در ورودی عوض کردم شیر ابگرمکن دو بار ...

اره من هم همین مشکلا رو دارم تازه شیر آب روشویی درست کردم آب میداد انگار میرم هر خونه رو آباد میکنم و تحویل میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خونه رو اجاره میدن اصلا نگا نمیکنن مشکل داره نداره منم قفل در ورودی عوض کردم شیر ابگرمکن دو بار ...

قبلش با صاحب خونه حرف بزنیم ینی قبل اینک اجاره کنیم قبول نمیکنن تعمیر کنن؟خب از مساجر قبلی خسارت میگیرن ک تعمیر کنن بعد خراب تحویل بعدی میدن😪

باید درستش کنی دیگه 

آره اجاره نشینی خیلی سخته خدا به هممون خونه بده ایشالا

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
بیشتر ببینید
قبلش با صاحب خونه حرف بزنیم ینی قبل اینک اجاره کنیم قبول نمیکنن تعمیر کنن؟خب از مساجر قبلی خسارت میگ ...

قبول نمیکنن من تازه کابینت خراب بود گفتم درستش کن کلی حرف زد تازه بنگاهی که آره شما هم بشینی همین میشه الان طرف رو تو خرج میندازی میخوای بری خودتم باید خرج کنی مردم رو تو خرج ننداز گفتم اگه خراب شد درستش میکنم 

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید
باید درستش کنی دیگه آره اجاره نشینی خیلی سخته خدا به هممون خونه بده ایشالا

باید سالم تحویل بدن سالم تحویل بگیرن رو خونه هرچی خرابه و دست دو میزارن انتظار دارن نو تحویل بدی

بیشتر ببینید
قبول نمیکنن من تازه کابینت خراب بود گفتم درستش کن کلی حرف زد تازه بنگاهی که آره شما هم بشینی همین می ...

عجب خب خونه تعمیر نکنن کم کم درب و داغون میشه بعد اساسی باید تعمیر کنن 😑البته اساسی تعمیر کنن حسابی پیش و اجاره رو میبرن بالا

عجب خب خونه تعمیر نکنن کم کم درب و داغون میشه بعد اساسی باید تعمیر کنن 😑البته اساسی تعمیر کنن حسابی ...

آره دیگه دلشون که نمیسوزه فقط اجاره را میگیرن

البته من امسال میرم

بیشتر ببینید

تمام پریزا از دیوار بیرون زده

بیشتر ببینید
باید سالم تحویل بدن سالم تحویل بگیرن رو خونه هرچی خرابه و دست دو میزارن انتظار دارن نو تحویل بدی

اخلاقیش بله ولی معمولا اینکارو نمیکنن موقع تخلیه از مستاجر قبلی خسارتش میگیرن ولی سرهمش میکنن تا مستاجر بعدی مجبور بشه تعویض کنه

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
بیشتر ببینید