2777
2789
عنوان

چند روزه یه خانوم فرانسوی مهمونمه بخاطر یه کاری اومده ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 4570 بازدید | 128 پست
ولا بحدا قسم حرف نمیزنه غدا من همون غذاهای ایرانی که بلدم درست کردم

اصلا حرف نمیزنه؟ 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

من خودم اروپا زندگی میکنم دقیقا چه درسی بهتون داد؟ والا من درسی که ازشون گرفتم اینه که مث رباتن هر چقدر هم محبت کنی بلد نیستن اون محبت و بهت برگردونن ، مردم خوبی هستن ولی احساس ندارن و البته یه خوبی که دارن خیلی راستگو هستن اصلا سیاست و دورویی بلد نیستن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولا بحدا قسم حرف نمیزنه غدا من همون غذاهای ایرانی که بلدم درست کردم

فقط کتاب خوندن و ورزش کردن یود؟تموم شد بریم دیگه دلمون تو این تاپیک نمونه؟😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
من خودم اروپا زندگی میکنم دقیقا چه درسی بهتون داد؟ والا من درسی که ازشون گرفتم اینه که مث رباتن هر چ ...

احساس نداره منم اینو میگم ولی اهل مطالعس ولا اهل حرف زدن بیخودی نیس

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
نه بابا با ماشینم میریم بیرون یه کتاب دستشه راهنماس فارسی به فرانسس دستشه

خب شاید بلد نیست جواب بده. برام عجیب شد یا شایدم از ایرانیا می ترسه

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

اسی ببخشید خودم نمیتونم تاپیک بزنم از درد دارم میمیرم مجبورم بپرسمحامله ام ۳ ماهه دندونم قبلا خراب ب ...

با اجازه استارتر

آب نمک خیلی غلیظ یعنی در حدی نمک داشته باشه که زبونتو بسوزونه درست کن و یه ربع تو دهنت نگهدار

اگر دندونت از عفونت درد میکنه

این کارو دو سه بار تکرار کن ساکت میشه

خدایا به دلم آرامش بده
احساس نداره منم اینو میگم ولی اهل مطالعس ولا اهل حرف زدن بیخودی نیس

🤣 اینجوری ک کسل کنندس شوهر داره؟

ما اصلا نمیتونیم که با فرهنگ ها وتصورات ها و افکارهامون مثل کشورهای ارپائی فقط انسانیت در نظر بگیرم

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
میشه بپرسم چیکارتونن این مهمان؟

بله من شوهرم رئیس یه شرکتیه ایشون با اون شرکت کار میکنن وکیلن چن روز قراره اینجا باشن بعد من آوردمش خونه خودمون چون فرانسه بلدم و مترجمشم البته هتل داشت ولی من خودم دوس دلشتم مثل دعوت اومده

من خودم اروپا زندگی میکنم دقیقا چه درسی بهتون داد؟ والا من درسی که ازشون گرفتم اینه که مث رباتن هر چ ...

کدوم کشور؟

حدس میزنم آلمان 😅

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

اره اینم ی بار ی حاج آقا اززبونت خودش گفت خصلت اروپایی رو.   کجا زندگی میکنی عزیزم البته اگه دوست داری بگو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میشه اینقدر خودتو بدبخت و زیر سوال نشون ندی ؟؟ چیزی کم نداریم از کسی .در ضمن همه ایرانیا رو هم شما ب ...

مگه من گفتم کسی بده من خودمو میگم به هیچکس توهین نمیکنم گلم