2777
2789
عنوان

چند روزه یه خانوم فرانسوی مهمونمه بخاطر یه کاری اومده ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 4574 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی ببخشید خودم نمیتونم تاپیک بزنم از درد دارم میمیرم مجبورم بپرسمحامله ام ۳ ماهه دندونم قبلا خراب ب ...

عزیزم حتما برو دکتر بدون بی حسی برات پانسمانش میکنه ک تا حدی دردش کمتر شه و قرص اینام بگو برات بنویسه. چون میگن بی حسی برای جنین خیلی ضرر داره. کامل نمیتونی پرش کنی. حتما بگو حامله ای

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

مطمئن باش کسی ک باید درس یاد بگیره اون خانم فرانسوی هستمهمان نوازی و نوع دوستی و این همه حرمت کردن غ ...

دقیقا اون خانوم میره کشور خودش با خودش فکر میکنه من اصلا حرف نزدم باهاش، باهاش گرم و صمیمی نبودم، اما چقدر من و تحویل گرفت و مهمانواز و خوشرفتار بود