2777
2789
عنوان

احساس بدی از مجردی دارم

168 بازدید | 24 پست

مجردم ۲۶ سالمه شاغلم از بس  عید دیدنی ها گفتن چرا ازدواج نمیکنی حس بدی از خودم گرفتم دیگه 

دلم میخواد ازدواج کنم ولی خوب کسی نیست دور و برم 

خواستگار میاد ولی به دلم نمیشینه 

خیلی استرس گرفتم سر سنم که همش میگن داره دیر میشه  و این شرایط 

تمام تعطیلات رو و این حال گذروندم 

تو رو خدا برام دعا کنید 

لطفا جای خدا نباشید. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهشون بگو سرت تو....خودت باشههمین بیشعورای اطرافت ۴ روز دیگه به خونه و ماشین و لباس و بچه ات هم میخا ...

بابا ب خدا خستمون کردن خب چکار کنم همش میگن دیره میمونی و... خیلی ناراحتم

لطفا جای خدا نباشید. 

لعنت به این عید دیدنیا 

همینه کل تاپیکا شده دلم میخواد ازدواج کنم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
احمقا دیگه با همین حرفا منو روانی کردن تو نوزده سالگی خریت کردم زن همسرم شدم...

کاش بفهمن کارشون چقدر ازار دهنده هست کل عید رو برام خراب کردن🥲 

لطفا جای خدا نباشید. 

نه بابا چه استرسی، چرا ناراحت باشی هنوز دیر نشده که، اشنا داریم با 35 سال سن 2 سال هست تازه نامزد کرده و هنوز عروسیم نگرفته یدونه بچه هم بیشتر نمیخواد که سنش مناسبه هنوز، بنده خدا لذت زندگیشم برده درسشو خونده تفریحشو کرده و... 

....💖!

متنفرم از این سوال که چرا ازدواج نمیکنی

خب اگه خواستگار مناسب داشتیم که ازدواج میکردیم مرض نداشتیم مجرد بمونیم و به شما جواب پس بدیم

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست

دو تا راه بیشتر نداری 

یا از این ادما فاصله بگیری، یا حرفشون برات مهم نباشه. یکم بگذره از این هوا درمیای 

به علاوه ادم که نمیشه از سر ترس و نگرانی یه ازدواج الکی بکنه که، دستی دستی گند میزنی به زندگیت. باید امادگی و علاقش به وجود بیاد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.