2777
2789
منم الان که تاپیکتو خوندم پاهام خارش شدید گرفت😭

برو عزیزم 

دور شو از این تاپیک

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بیشتر ببینید
به چه دردی میخوره.بزار پشه وحشره وسوسک کل خونه رو بگیره هیچ فایده ای ندارن جز ترس انداختن تو دل مردم ...

واا پ تکلیف ما چی میشه که از سوسک میترسیم😂😂من مارمولکو ترجیح میدم به حشره مشره ....تابستون کلا گرمه این حشره ها و مارمولکش اعصاب خوردین مخصوصا این سوسکای که پرواز میکنن میچسبن به بیخ گلوت چند بار به گلوم چسبیدن خیر ندیده ها

جیش تو این زندگی😒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂😂

خنده دارع؟

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بیشتر ببینید
یکبار حیاط جارو میزدم یهو دیدم یکی له شده روی زمین بخداوندی خدا اینقد جیغ زدم اینقد شیون کردم و تو س ...

آخ آخ واقعااااااااااااااااااااااااااا سخته می دونم منم مثل شما وقتی سوسک ببینم دیگه نمی تونم خودمو کنترل کنم یه بار برای اولین بار رفته بودم خونه مادر شوهرم اونا یه آشپزخونه قدیمی تو حیاط داشتند اونجا پشت میز نشسته بودیم یهو یه سوسک نمی دونم از کجا پیداش شد من باورت نمیشه ناخودآگاه جیغ زدم و پریدم رو میز غذاخوری ، مگه از ترسم پایین می اومدم یعنی کلا آبرو و شرفم رفت فک کن روز اولی بود که اونا منو می دیدند نمی دونی چه افتضاحی بار آوردم 

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️
آخ آخ واقعااااااااااااااااااااااااااا سخته می دونم منم مثل شما وقتی سوسک ببینم دیگه نمی تونم خودمو ک ...

خخخخخ حق داری آدم دست خودش نیس واقعا.خانواده خودم وهمسرم همه میدونن چقدر وحشت دارم ازین موجود .بابام اینقد ناراحته میگه این بچه آخرش سکته میکنه